Απέκτησε τον Κάσσο η ΑΕΛ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 22:15

Από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρισα και από την «κιτρινόμαυρη» φανέλα που φορούσε, από χθες έχει ντυθεί στα «βυσσινί».


Ο λόγος γίνεται για τον Πασχάλη Κάσσο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Άρη Θεσσαλονίκης και για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ.
Γεννήθηκε στις 5/12/1992 στον Βώλακα Δράμας και ξεκίνησε την καριέρα του στην Προσοτσάνη, στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Δόξα Δράμας όπου συνολικά είχε 45 συμμετοχές(21 και 24).
Ακολούθως πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την πρώτη χρονιά έπαιξε 21 παιχνίδια πετυχαίνοντας 4 γκολ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο στη Super League, εκεί που είχε 2 συμμετοχές.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του 26χρονου επιθετικού ήταν ο Απόλλωνας Σμύρνης όπου με 18 συμμετοχές και 2 τέρματα βοήθησε τους «κυανόλευκους» να ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ φέτος έπαιξε στον Άρη έχοντας 22 αγώνες και 3 γκολ, βοηθώντας να επιστρέψει στη Super League.
Μετρά λοιπόν τρεις ανόδους (Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη) και έρχεται στην ΑΕΛ να την ενισχύσει επιθετικά, για να υλοποιήσει τους στόχους της την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια του Πασχάλη Κάσσου.
Ο Πασχάλης Κάσσος είναι 26 χρονών και στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Ηρακλή και στη Δόξα Δράμας».

 

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΑΜΠΕ
Το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο διεθνή Καμερουνέζο, Ρόμπερτ Ντιπ Ταμπέ, απέσυρε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς υπήρξε διαφορά των δύο πλευρών στη διάρκεια των συμβολαίων.
Η πλευρά του παίκτη ζήτησε συμβόλαιο ενός έτους, ενώ η πρόταση της λαρισινής ομάδας ήταν για τριετές συμβόλαιο.
Παράλληλα μια ακόμη αιτία είναι η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος στα ΜΜΕ, ενώ υπήρχε όρος εμπιστευτικότητας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόσυρση κάθε ενδιαφέροντός της για τον διεθνή Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή Robert Ndip Tambe.
O Tambe, όπως και οι υπόλοιπες μεταγραφές μας, υπήρξε επιλογή του προπονητού μας Σωτήρη Αντωνίου και με τον μάνατζέρ του συμφωνήθηκε η υπογραφή τριετούς συμβολαίου με συγκεκριμένες, ιδιαίτερα υψηλές για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, απολαβές.
Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε προθεσμία μιας εβδομάδος για να απαντήσει οριστικά και αφού το ενδιαφέρον μας και η προσφορά μας εντελώς αντιδεοντολογικά, ενώ υπήρχε όρος εμπιστευτικότητας, δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ, χτες το βράδυ ο μάνατζερ του παίκτη μάς ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δέχεται να έλθει και να αγωνιστεί στην ΑΕΛ, αλλά μόνο για ένα χρόνο.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως και με δεδομένο ότι το ιστορικό του παίκτη έδειχνε ότι έχει αλλάξει πέντε ομάδες σε πέντε χρόνια, ανακοινώσαμε στον μάνατζέρ του ότι η μεταγραφή αυτή ματαιώνεται.
Η ΑΕΛ για ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικής αξίας, έχει ως παγία τακτική να υπογράφει συμβόλαια τριών, τεσσάρων και πέντε ετών».

 

ΒΥΣΣΙΝΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ
Τρεις άνθρωποι από το τιμ της ΑΕΛ, ο ιατρός Γιώργος Μπασδέκης, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Ζαχαρής και ο γυμναστής της ομάδας Βασίλης Καλαποθαράκος βρέθηκαν στο Καμπ Νου της Βαρκελόνης και παρακολούθησαν τριήμερο συνέδριο, στο οποίο έδωσαν το παρών μεταξύ κορυφαίων επιστημόνων απ’ όλο τον κόσμο.
Το 27ο αυτό παγκόσμιο συνέδριο αφορούσε στη «βελτίωση των αποτελεσμάτων στους μυϊκούς τραυματισμούς, με άσκηση και αποκατάσταση στο γήπεδο».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass