Κέρδισε το στοίχημα της παραμονής η Δόξα Βλαχογιαννίου

* Αποχαιρετά τη μεγάλη τοπική κατηγορία η Δήμητρα Γιάννουλης μετά από ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ τα τελευταία χρόνια

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2018 22:30

Μετά τον Φαλανιακό και η Δόξα Βλαχογιαννίου εξασφάλισε την παραμονή της στη μεγάλη τοπική κατηγορία, κλείνοντας έτσι τη χρονιά με θετικό πρόσημο. Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα επικράτησε των Βουναίνων με 4-3 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της «DE-TOX»-Α' Ερασιτεχνικής και "κλείδωσε" και μαθηματικά τον στόχο της.

Αντίθετα, μετά τα νεοφώτιστα Βούναινα, τη μεγάλη τοπική κατηγορία αποχαιρετά και η Δήμητρα Γιάννουλης, ύστερα από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας, στα οποία πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ.

***

Η Δήμητρα Γιάννουλης ήθελε πάση θυσία το παιχνίδι για να έχει δικαίωμα στο όνειρο της σωτηρίας, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει αυτό που ήθελε. Οι απουσίες και τα κενά από τους τραυματισμούς δεν επέτρεψαν φέτος στη Δήμητρα να πραγματοποιήσει την πορεία που ήθελε και την οδήγησαν στον υποβιβασμό.

Από την άλλη πλευρά, ο Φαλανιακός αν και βαθμολογικά αδιάφορος, αφού είχε εξασφαλίσει την παραμονή από την προηγούμενη αγωνιστική, πρόσθεσε μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του με το εμφατικό 6-1.

Τον χορό των τερμάτων για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 14' ο Χρ. Λυγούρας και ακολούθησαν οι Καρακίτσιος (18'), Λεσάι (21'), Κολοβός (63'), Μαχαίρας (67') και Σακελλαρίου (71'), ενώ το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 80' ο Παπαγιαννούλης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Κοτλής, Ραπτόπουλος, Πετράκης, Σαμαράς, Τσουμάνης, Θώμος, Γκαλγκανόπουλος, Παπαγιαννούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος (46' Καρέλας), Τσαρούχας (30' Φωτίου).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Πανταζής Ηλ., Πάνου, Βουγιατζής, Σουλιώτης, Πανταζής Γ. (46' Σακελλαρίου), Λυγούρας Β., Μαχαίρας, Λεσάι (46' Τσακνάκης), Καρακίτσιος (58' Κολοβός), Λυγούρας Χρ. (46' Δημητρέλης).

***

Σ' ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι στη μάχη της σωτηρίας, η Δόξα Βλαχογιαννίου έπαιξε με αποφασιστικότητα και πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στα Βούναινα, ανανεώνοντας το ραντεβού της με την «DE-TOX»-Α' Ερασιτεχνική για μία ακόμη σεζόν.

Ήταν μία περιπετειώδης χρονιά για τη Δόξα, η οποία ωστόσο στηρίχθηκε το τελευταίο διάστημα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.

Ο Βίδρας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 11' για τους γηπεδούχους, ο Θανασούλης στο 27' διπλασίασε τα τέρματα, ενώ και πάλι ο Βίδρας στο 29' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα γράφοντας το 3-0.

Στο 51' ο Νταναβάρας με φάουλ μείωσε σε 3-1, στο 71' ο Γεωργούλης με κεφαλιά πέτυχε το 4-1, ενώ στο 77' ο Σ. Χατζηλιάδης με πέναλτι και στο 83' ο Κ. Καζάνι διαμόρφωσαν το τελικό 4-3.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μωυσίδης, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Λάκης (79' λ.τ. Καλογιάννης), Γκουρομπίνος, Βίδρας (55' Γεωργούλης), Ιγγλέζος (75' Αλεξίου), Πάτσης, Θανασούλης.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης (46' Δωρίδης), Κερέντζος, Γιουρούκης, Κατσιώτης, Μερτζανίδης Ηλ., Νταναβάρας, Γκ. Καζάνι (46' Κ. Καζάνι), Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Φ., Χατζηλιάδης Σ., Ραπτόπουλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δήμητρα Γιάνν. – Φαλανιακός     1-6

Βλαχογιάννι – Βούναινα 4-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φαλανιακός        15-1        18

Βλαχογιάννι         8-6         11

------------------------

Δήμητρα Γιάνν.  1-8         5

Βούναινα             4-13       1

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/5, 18:00)

Βούναινα - Δήμητρα Γιάννουλης

Φαλανιακός – Βλαχογιάννι

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass