ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΙΚΑ

Σε αναζήτηση βοηθού ο Μπουρνάκας

* Συνεχίζονται οι συζητήσεις με υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2015 10:15
Ο Θανάσης Τίκας (αριστερά) σε παλαιότερη φωτογραφία με τον Βάιο Καραγιάννη Ο Θανάσης Τίκας (αριστερά) σε παλαιότερη φωτογραφία με τον Βάιο Καραγιάννη

Ήθελαν και οι δυο να συνεργαστούν, όμως τελικά δεν έδωσαν τα χέρια χωρίς να αποκλείεται όμως στο μέλλον να τους δοθεί ευκαιρία, για να δουλέψουν μαζί. Ο λόγος γίνεται για τον τεχνικό του Αχιλλέα Φαρσάλων Γιάννη Μπουρνάκα και τον Καρδιτσιώτη γυμναστή Θανάση Τίκα, που πέρυσι ήταν βοηθός του Βάιου Καραγιάννη, στον Ατρόμητο Παλαμά.

Οι δυο τους βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη στη Λάρισα, συζήτησαν για μια ώρα περίπου το ενδεχόμενο της συνεργασίας και ο δεύτερος απάντησε αρνητικά προχθές, επισημαίνοντας όμως και τα εξής: «Ήταν ιδιαίτερα τιμητική η πρόταση που μου έγινε από τον Γιάννη Μπουρνάκα, καθώς γνωρίζω πολύ καλά ότι το να δουλέψεις σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων, θα κερδίσεις πάρα πολλά. Δεν απάντησα θετικά διότι στην παρούσα φάση θα επιθυμούσα να δουλέψω σε ομάδα της Καρδίτσας και να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα για εμένα. Εύχομαι τα καλύτερα στον Γιάννη Μπουρνάκα και στην ομάδα των Φαρσάλων, να πετύχουν τους στόχους τους».

Μετά το ευγενικό «όχι» του Τίκα, ο Μπουρνάκας βρίσκεται σε αναζήτηση βοηθού, ενώ παράλληλα συνεχίζονται και συζητήσεις με υπό μεταγραφή παίκτες.

Ακούσθηκε στα Φάρσαλα ότι έχουν «κλείσει» ο Φιλιππούλης με τον Ρέψη, δυο ποδοσφαιριστές που είχε και στον Α.Ο. Σελλάνων πέρυσι ο Γιάννης Μπουρνάκας.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass