ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Μια νέα προσπάθεια από τον Γ.Σ. Αγ. Κων/νου

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2018 17:12

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο του χάντμπολ ξεκινά ο Γ.Σ. Αγ. Κωνσταντίνου, από τη νέα σεζόν. Ο λαρισινός σύλλογος ξεκινά μια νέα προσπάθεια με στόχο να καθιερωθεί στον χώρο του Θεσσαλικού χάντμπολ.


Στην ανακοίνωσή του ο Γ.Σ. Αγ. Κωνσταντίνου επισημαίνει τα εξής:
«Μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά του συλλόγου μας στον χώρο του μπάσκετ, ξεκινάμε δυναμικά με μια ακόμη προσπάθεια και στον χώρο του χάντμπολ, εκπροσωπώντας τη συνοικία μας αλλά και τη Λάρισα στη Β’ Εθνική κατηγορία. Καλωσορίζουμε με τη σειρά μας όλους τους φίλους της ομάδας αλλά και του αθλητισμού και θέλουμε τη στήριξή τους στο νέο μας ταξίδι. Το μέλλον δεν είναι θέμα ευκαιριών αλλά επιλογών, γι' αυτό όταν οι καιροί δυσκολεύουν οι δυνατοί συνεχίζουν. Ξεκινάμε δυνατά γιατί ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς.  Μετά τη μεγάλη ώθηση που έδωσε στα μέλη του Δ.Σ. η συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Κώστα Γκαντή, ήρθε και η απογείωση του συλλόγου εντάσσοντας τον πολύπειρο Τάσο Μίχη στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας. Ο νέος τεχνικός -διευθυντής στο 2ο Δημοτικό Λάρισας- διετέλεσε παίκτης σε ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, προπονητής στην ΑΕΛ, ενώ χαίρει της συμπάθειας και του σεβασμού όλης της χαντμπολικής κοινότητας. Ο Γ.Σ. Αγ. Κωνσταντίνου Λάρισας τον καλωσορίζει στην οικογένειά του και με προσμονή αναμένει τα καλύτερα αποτελέσματα και νίκες για τη νέα σεζόν, που θα φέρουν τον φίλαθλο κόσμο δίπλα στην ομάδα και θα καθιερώσουν τον σύλλογο στο Θεσσαλικό χάντμπολ. Ραντεβού στο γήπεδο!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass