ΕΧΑΝΕ 0-1 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 21

Νικηφόρο φινάλε της ΑΕΛ Κ20

* Με όμορφα γκολ των Χρήστου Καλούση και Κώστα Χατζή

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2018 22:13

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League η ομάδα Κ20 της ΑΕΛ, η οποία επικράτησε προχθές στο στάδιο Αλκαζάρ της Λαμίας, με σκορ 2-1.Οι «βυσσινί» βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ όταν ο Μποσάι σκόραρε στο 3’, όμως ο Καλούσης στο 39’ έφερε το ματς στα ίσια και ο Χατζής στο 67’ έκανε την ολική ανατροπή.

Με την ομάδα της Κ20 αγωνίστηκαν και δύο παίκτες από την ΑΕΛ Κ17, ο Χάρης Φουρκιώτης και ο Δημήτρης Πινακάς, ενώ στην αποστολή βρέθηκαν ακόμη οι Μάριος Φουρκιώτης και Κώστας Καμπέρης χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιηθούν (στο γήπεδο ήταν και ο τεχνικός της ΑΕΛ Κ17 Ζήσης Ζιάγκας, που είδε το ματς με τον συνεργάτη του Γιάννη Παπαϊωάννου).

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά οι παίκτες και των δύο ομάδων σε ένα βαρύ τερέν λόγω της βροχής προσπάθησαν φιλότιμα, παρότι το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μόλις στο 3’οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Καρακούσης σε μία γρήγορη αντεπίθεση, απέφυγε έναν αντίπαλο και έκανε τη συρτή σέντρα προς το πέναλτι,όπου Μποσάι με πλασέ έκανε το 0-1.Η ΑΕΛ απάντησε λίγο μετά, με ένα απευθείας φάουλ του Πλατάνα έξω από την περιοχή στο οποίο η μπάλα πέρασε άουτ.Έξι λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου στο 39’, η ΑΕΛ έφερε το ματς στα ίσια, όταν ο Πλατάνας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο αρχηγός Χρήστος Καλούσης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 40’ σε φάουλ του Κωστίκα ο Μπίντσης έκανε καταπληκτική απόκρουση και στο κόρνερ του Κωστίκα, στην κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, ο γκολκίπερ της ΑΕΛ, μπλόκαρε την μπάλα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 53’ ο Πινακάς έβγαλε ωραία στην κόντρα τον Πλατάνα και αυτός από το ύψος της περιοχής πλάσαρε ,αλλά απέκρουσε σωτήρια την μπάλα στην αριστερή γωνιά του ο Σκιαθίτης.

Όμως στο 67’ έγινε το 2-1. Ο Πινακάςαπό αριστερά έκανε τη σέντρα προς τον Κώστα Χατζή και εκείνος με διαγώνιο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας το τέρμα στον πάγκο με τον προπονητή του Βασίλη Μπακογιάννη.

Ακολούθως στο 75’ η Λαμία είχε μια καλή στιγμή με ένα μακρινό σουτ του Φούντα, το οποίο πέρασε άουτ, δίπλα από την εστία του Μπίντση. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να σημειώσει ένα ακόμη γκολ στο 81’, όταν ο Πινακάς με κάθετη πάσα έβγαλε τον Φωτόπουλο απέναντι στον Σκιαθίτη, ο μέσος της ΑΕΛ τον πέρασε από αριστερά αλλά κατέληξε αρκετά πλάγια και με το πλασέ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο υπόλοιπο διάστημα δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικητές τους «βυσσινί», στην30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Θεοχάρης, που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Σακκά, Σφυρή, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ Κ20 (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπίντσης, Κυρμιτσής (65’ Φωτόπουλος), Μασούρας, Τάρτας, Καλούσης, Πινακάς, Χατζής (81’ Μουξιός), Βαφειάδης, ΦουρκιώτηςΧ., Καραμπίνας (55’ Κουτσούκης), Πλατάνας.

ΛΑΜΙΑ Κ20 (Απ. Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Καραγιάννης, Μητσόπουλος, Αντωνίου, Σταθάρας, Φούντας (90’ Γιάτσας), Καρακούσης (68’ Παπαϊωάννου), Κωστίκα, Παπαλέξης (53’ Καρβέλης), Μποσάι, Λαμπρόπουλος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass