ΓΙΑ ΑΝAΡΤΗΣH ΣΤΟ FACEBOOK

Κούγιας και βετεράνοι κατά Γρηγόρη Ψαριανού

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2018 22:00

Αντιδράσεις από τον κόσμο της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ προκάλεσε ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού, φιλάθλου της ΑΕΚ, αναφορικά με την ομάδα της ΑΕΛ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που μετά από λίγο εξαφανίστηκε από το προφίλ του.

Η ανάρτηση ανέφερε:

«Μιλώντας για Πρωταθλήματα, μια που οι γάβροι του Βορρά γκρινιάζουν, και αυτό του '76, με τσαμπουκά, και του '85 (με εντολή Κίμωνα για να πάρει ξανά τη Μακεδονία και τις εκλογές το ΠαΣοΚ..) τα πρωταθλήματα του ΜΠΑΟΚ κλεμμένα απ' την ΑΕΚ ήταν! Όπως και της ΑΕΛ-τυρί το '88, με τα ούρα του Τσίγκωφ και εντολή ΠΑΣΟΚ, όταν ο Βαλυράκης Άλλαξε τον Νόμο... Ψάξτε την Ιστορία... Όπως και από τα 22 του Γάβρου τα 4 τουλάχιστον ήταν κλεμμένα απ' την ΑΕΚ. Ο ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ... Συνήθως ήταν Τσάτσος του Κόκκαλη! Ή τα ξεχάσαμε αυτά;...».

ΚΟΥΓΙΑΣ: ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ

Λίγο αργότερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας προχώρησε στην ακόλουθη προσωπική δήλωση ως απάντηση στα γραφόμενα του βουλευτή:

«Πληροφορήθηκα από το γραφείο Τύπου της ομάδας μας αυτήν την ασεβέστατη για την ιστορία μας και κατάπτυστη ανάρτηση του βουλευτού του Ποταμιού Ψαριανού.

Δυστυχώς γι' αυτόν, το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να του δώσω είναι ότι μάλλον, όπως είναι συνήθως 24 ώρες το 24ωρο, πρέπει να ήταν γι' άλλη μια φορά μεθυσμένος. Θέλω όμως σε αυτόν τον αρχιτσάτσο του Κόκκαλη, αφού στο δικό του ραδιόφωνο τον Flash εργαζόταν λόγω της πασοκικής κομματικής του τότε ταυτότητος, πριν ανοίξει μπαρ πίσω από το Χίλτον, να του θυμίσω ότι η ΑΕΛ εκείνης της εποχής πριν πάρει το Πρωτάθλημα του 1988 μέσα στα γήπεδα, είχε ήδη κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδος το 1985, είχε ήδη έρθει δεύτερη την προηγούμενη χρονιά και ότι ο νόμος Βαλυράκη που τη δικαίωσε στην υπόθεση Τσίγκοφ δεν ήταν τίποτα άλλο από τη νόμιμη εναρμόνιση των κανονισμών της ΕΠΟ με τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA, τους οποίους η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρανόμως αγνοούσε. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω και ο ευτραφής αυτός πρώην βουλευτής του Κουβέλη και νυν του Ποταμιού να παραμείνει ήσυχος».

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: ΓΡΑΦΙΚΟΙ

Αντίδραση υπήρξε και από τους βετεράνους της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει και της μεγάλης εκδήλωσης για τα τριάντα χρόνια από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Αναφέρουν τα εξής:

«Η γνωστή τακτική κάποιων πανελλαδικώς αγνώστων, με μηδενικό έργο, με θλιβερή παρουσία στο κοινοβούλιο, γραφικοί ακόμη και στο καφενείο που πίνουν τον καφέ τους, χρησιμοποιώντας τον εύκολο δρόμο πια των social media, προσπαθούν με μια ανακοίνωση να αποκτήσουν έστω κάποια δημοσιότητα, μιας και οι ικανότητές τους είναι λιγοστές έως ανύπαρκτες.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε μαζί τους και αν επικοινωνούμε , είναι γιατί μας γεμίζει θλίψη και ερωτηματικά για το μέλλον αυτής της χώρας και το μέλλον του αθλητισμού γενικότερα, όταν μας κυβερνούν τέτοιοι βουλευτές...

Εμείς οι φίλαθλοι αυτής της ομάδας, που έκανε αυτές τις επαναστατικές υπερβάσεις, απέναντι στο κατεστημένο σας, γιορτάζουμε σήμερα την επέτειο ενός ακόμη τίτλου μας και αφήνουμε στους ψηφοφόρους που σας εξέλεξαν να διερωτώνται γιατί...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass