Ο ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ

«Παρών» στον νέο ΓΣΛ και ο Θαν. Τσιαβές

*« Γίνεται ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα και πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες» δήλωσε ο παίκτης

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2015 9:39

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Συνεχίζοντας τις διεργασίες για τη συγκρότηση του ρόστερ στην ομάδα του νέου ΓΣΛ, οι υπεύθυνοι του συλλόγου προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας και με τον Θανάση Τσιαβέ. Ο 22χρονος Ελασσονίτης πλέι μέικερ μετά τους Παπαχρήστου και Τσιαμπαλή, θα ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού συλλόγου της Λάρισας και αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της νέας χρονιάς.

Ο Θανάσης Τσιαβές που είχε αποκτηθεί πέρσι από την ομάδα του Φοίνικα, ξεκίνησε την καριέρα του στο Γ.Σ. Ελασσόνας, ενώ την περίοδο 2010-11 σε ηλικία 17 χρονών μεταγράφηκε στο Γ.Σ. Αμπελώνα έχοντας μικρή συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τότε. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην ομάδα της Ελασσόνας, τη διετία 2012-14 αγωνίστηκε με τον Αστέρα Λάρισας στη Γ’ Εθνική, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και πέρσι αποκτήθηκε από τον Φοίνικα.

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα στην ομάδα και θα έχω την ευκαιρία να παίξω στον νέο ΓΣΛ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Γίνεται ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, η παρουσία ενός προπονητή τέτοιας εμβέλειας μας γεμίζει με περισσότερη δύναμη γιατί θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι. Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα» είπε ο Θανάσης Τσιαβές και κατέληξε:

«Είναι τιμή για κάθε παίκτη να παίζει σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΓΣΛ. Θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο δυνατό. Όταν παίζεις σε τέτοια ομάδα οι απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες και το αισθανόμαστε αυτό. Άλλωστε η προσπάθεια έχει ως απώτερο σκοπό το να ανακτήσει η Λάρισα τη χαμένη της αίγλη στο χώρο του μπάσκετ γιατί πραγματικά της αξίζει. Η παρουσία της Λάρισας και ειδικότερα του ΓΣΛ στην Α1 Εθνική είναι έννοιες αλληλένδετες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass