ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς συνεχίζουν στην ΑΕΛ

• Ο Κριζμάν ζήτησε να αποχωρήσει αλλά γίνεται προσπάθεια να τον μεταπείσουν • Επανέρχονται επτά παίκτες στον αγώνα με τη Λαμία

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2018 10:32
Λεοζίνιο Λεοζίνιο

Τελευταίο παιχνίδι είναι το μεθαυριανό με τη Λαμία για την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, όμως στην ΠΑΕ ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Και σύμφωνα με αυτόν στα πλάνα συμπεριλαμβάνονται οι ποδοσφαιριστές Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς, για τους οποίους οι «βυσσινί» διαψεύδουν τα όσα αναφέρονται περί αποχώρησής τους.

Παράλληλα, γίνεται λόγος πως το μόνο ερωτηματικό είναι η περίπτωση του Σάντι Κριζμάν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, ωστόσο φαίνεται πως έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο για προσωπικούς λόγους, όμως στην ΑΕΛ προσπαθούν να τον μεταπείσουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα, ειδικά αθηναϊκών αθλητικών εφημερίδων πανελλήνιας εμβελείας, περί δήθεν αποδεσμεύσεως κάποιων παικτών της. Σήμερα αναφέρεται σε αθηναϊκή εφημερίδα ότι αποχωρούν ο Λεοζίνιο και ο Γιοβάνοβιτς.
Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Ειδικά για τους Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς οι κ. Κούγιας και Αντωνίου έχουν την καλύτερη γνώμη.  Είναι από τους βασικούς άξονες που η ΑΕΛ θα βασιστεί την επόμενη σεζόν για να κάνει βαθμολογικό άλμα προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ταλαιπωρήθηκαν και οι δύο από τραυματισμούς, ο Λεοζίνιο από εγκληματικό χτύπημα από τον Μπέριο στην προετοιμασία και ο Γιοβάνοβιτς από κάταγμα στον αστράγαλο, αλλά και οι δύο θεωρούνται ποδοσφαιρικά απαραίτητοι και είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες. Ο μόνος ποδοσφαιριστής μας που είχε ζητήσει τόσο τα Χριστούγεννα όσο και τώρα να αποχωρήσει για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, είναι ο Σάντι Κριζμάν, αλλά προσπαθούμε όλοι να τον μεταπείσουμε, γιατί τον θεωρούμε κι αυτόν απαραίτητο κι ελπίζουμε να τον πείσουμε, αφού άλλωστε έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια».
ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Επτά παίκτες θα επανέλθουν στη μεθαυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί στις 19:00, στο AEL FC ARENA.
Συγκεκριμένα στη διάθεση του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου τέθηκαν οι Μόρας, Ζίζιτς, Μασούρας, Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως επίσης και οι Μπόζοβιτς, Περόνε, που αποθεραπεύτηκαν από τους τραυματισμούς τους.
Θα απουσιάσουν οι Χούμπτσεφ, Γουάλας και Ξενοδόχωφ που εξακολουθούν να είναι τραυματίες, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες Ρέντζας και Κριζμάν, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και σήμερα ίσως ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Στον αγώνα με τη Λαμία οι «βυσσινί» για πολλούς λόγους θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πάνω απ' όλα να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο να τους χειροκροτήσουν για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά, αλλά και για την καλή εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο. Από κει και πέρα, θέλουν να δείξουν πως αυτή η ομάδα έχει δυναμική και μπορεί την επόμενη περίοδο με τις κατάλληλες κινήσεις που θα γίνουν, να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.
Και βέβαια μια θετική εικόνα στο φινάλε του πρωταθλήματος θα ικανοποιήσει και τους ίδιους, καθώς ορισμένοι είναι ήδη γνωστό πως την καινούργια χρονιά δεν θα φορούν τη «βυσσινί» φανέλα.
Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass