ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΒΟΛΟΥ

Πρώτοι οι Παίδες της ΕΑΛ

• Ρίχνονται σήμερα στη μάχη της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2018 15:30

Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας για την περίοδο 2017-2018 αναδείχθηκε η παιδική ομάδα της ΕΑΛ, μετά από την επικράτηση επί της αντίστοιχης ομάδας της Αργούς Βόλου με 1-3 σετ.

Σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και πάθος στο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς, η ομάδα της ΕΑΛ ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου μετά από εννέα χρόνια, ολοκληρώνοντας αήττητη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Τα σετ του αγώνα: 25-16 (20′), 17-25 (20′), 21-25 (29′), 24-26 (27′).
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του εκπροσώπου της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Γιάννη Χρυσόπουλου και του προέδρου της ΕΑΛ κ. Σπύρου Μπαρμπούτη, ενώ στη συνέχεια έγιναν οι απονομές. Το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΑΛ απένειμε ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Μπαρμπούτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς Σ.): Βησσαρίου Α., Πασχαλίδης Α., Χαβδουλάς Κ, Ρουσμένης Χ., Σίμος Δ., Ιωνάς Α., Κασιούρας Κ., Σπανουδάκης Γ. (L),Ξενοκώστας, Αναστασίου Β., Παξιμαδάκης Χ., Σαράτσης Ε.
ΕΑΛ (Ματίκας Κ, Γαλάνης Ε): Πράπας Χ., Πανταζόπουλος Κ., Τσέτσιλας Κ., Νταφούλης Α., Παπαθανασίου Α., Γερομίχαλος Α., Ρήγας Β., Σιώμος Ε., Πηλίτσης Π. (L), Ρήγας Σ., Σπανός Κ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας παίδων της ΕΑΛ δεν έχουν τελειώσει, αφού η κατάκτηση του πρωταθλήματος συνοδεύεται και από την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων. Μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ, σχηματίστηκαν οι τέσσερις όμιλοι του πρωταθλήματος. Η ΕΑΛ κληρώθηκε στον Α’ όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις ομάδες Ελπίδα Αμπελοκήπων (1η θέση ΕΠΕΣΘ), ΠΟ Μουδανιών (3η θέση ΕΠΕΣΘ) και ΑΟ Ορεστιάδας (2η θέση ΕΣΠΕ Θράκης/Αν. Μακεδονίας). Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται στις 6 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ
1η αγωνιστική (Σήμερα)
ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων – ΕΑΛ (19:00)
ΑΟ Ορεστιάδας– ΠΟ Μουδανιών (21:00)
2η αγωνιστική (Αύριο)
ΠΟ Μουδανιών– ΕΑΛ (17:00)
ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων (19:00)
3η αγωνιστική (Σάββατο 5/5)
ΕΑΛ - ΑΟ Ορεστιάδας (15:00)
ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων - ΠΟ Μουδανιών (17:00)
*Συνολικά έχουν συγκροτηθεί τέσσερις όμιλοι. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα αγωνιστούν χιαστί (Α1-Β2, Α2-Β1, Γ1-Δ2, Γ2-Δ1) στις 6/5 και οι τέσσερις νικητές θα συνεχίσου στο finalfour, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass