ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ 3-0 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ορθιος στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

• Ξέσπασε ο Ολυμπιακός - Πανό από τους οπαδούς •Νίκη σωτηρίας για τη Λαμία, υποβιβάστηκε η Κέρκυρα

Δημοσίευση: 30 Απρ 2018 16:23

Με άνεση και καλή απόδοση ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα τη νίκη στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό, μέσα στο "Απόστολος Νικολαϊδης", με 0-3, φανερώνοντας με την εμφάνισή του την καλή αγωνιστική του κατάσταση ενόψει του τελικού του

Κυπέλλου σε δύο εβδομάδες.
Το παιχνίδι που ξεκίνησε με τους πιο αργούς και υποτονικούς ρυθμούς, "έδωσε" την πρώτη αξιόλογη φάση στο 18' με το σουτ του Χρήστου Δώνη, στο δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη, μετά από σέντρα του Μυστακίδη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Νέβες αιφνιδιασμένος δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 28' με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που ευνοημένος από κόντρα της μπάλας στο πόδι του Μπίσεσβαρ, βγήκε σε θέση βολής και με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το 0-1.
Στο 65' οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δεύτερο γκολ εδραιώνοντας τη νίκη τους με σκόρερ και πάλι τον Σέρβο διεθνή. Από συνεργασία Πέλκα - Πρίγιοβιτς, που ξεκίνησε όμως από φάουλ του Πέλκα που δεν καταλογίστηκε, ο Πρίγιοβιτς πλάσαρε υποδειγματικά ανεβάζοντας το σκορ στο 0-2.
Στο 84' ο Εβγκέν Σάκχοφ, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, από ασίστ του Μάτος, έπιασε δυνατό σουτ από τη μεγάλη περιοχή και παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Βλαχοδήμου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης (85' Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κάτσε, Τζανδάρης, Μουνιέ, Λουντ (17' Μυστακίδης), Δώνης (63' Μολίνς), Λουτσιάνο
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μακ (69' Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (82' Σάκχοφ), Πέλκας (73' Λημνιός) και Πρίγιοβιτς.ΑΓΓΑΡΕΙΑ Η ΑΕΚ,
ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΟΚ
Ισόπαλες δίχως τέρματα αναδείχθηκαν ΑΟ Κασσιόπη και ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τη νίκη της Λαμίας επί του ΠΑΣ Γιάννενα, η ομάδα της Κέρκυρας υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Football League. Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά αλλά... ζωντάνεψε στο τελευταίο δεκάλεπτο!
Στο πρώτο παιχνίδι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, με τον Άνταμ Τζανετόπουλο να ξεκινά πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην αρχική ενδεκάδα, σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς επέστρεψε στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά από τον περασμένο Νοέμβριο!
Όλα τα λεφτά ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν και η ΑΕΚ πίεσε ασφυκτικά αλλά βρήκε μπροστά της... τείχος! Στο 81' την ατομική ενέργεια του Λιβάγια σταμάτησε αρχικά ο Κουτζαβασίλης και στην εξέλιξη της φάσης ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Μπακασέτα! Τρία λεπτά αργότερα ο Κουτζαβασίλης έκανε νέα τρομερή επέμβαση με το ένα χέρι, λέγοντας "όχι" στον Γιακουμάκη, έπειτα από ωραία συνεργασία των Μπακασέτα-Λόπες ενώ ο Κρητικός φορ δεν κατάφερε ούτε στο 85' να βρει την μπάλα όπως θα έπρεπε, από γύρισμα του Λιβάγια. Νέα επέμβαση του Κουτζαβασίλη στο 87', σε δυνατό αριστερό σουτ του Μπακασέτα με την Κέρκυρα να έχει τη φάση του αγώνα στο 90’+2', όταν ο Κόντος μπήκε από τα δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώντα, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (66' Κόντος), Παμλίδης (69' Μενσά), Σπίνουλας, Μυτίδης (91' Τουράμ), Αναστασίου, Ιωάννου, Γρομητσάρης
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώντας, Γκάλο (77' Μάνταλος), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μασούντ (67' Μπακάκης), Αϊντάρεβιτς (59' Μπακασέτας), Λιβάγια, ΓιακουμάκηςΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εξασφάλισε την τρίτη θέση, μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το εφετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 6ο λεπτό, όταν ο Μοράρ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Προτό. Από εκείνο το σημείο ο αγώνας μετατράπηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων, που με τον Μιραλάς να «σερβίρει» και τους Ρομαό (25'), Φορτούνη (33') να εκτελούν έφτασε στο 2-0, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να φτάνει τα 50 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Από εκεί και ύστερα ανέλαβε δράση ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που σκόραρε δις (38', 46') ύστερα από έξοχες προσπάθειες και ασίστ των Χατζησαφί και Φορτούνη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ρομαό (58' Μάρτινς), Φορτούνης, Μιραλάς (73' Βέργος), Ελαμπντελαουί (76' Ιγκόρ Σίλβα), Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Ανδρούτσος, Ένχελς, Νικολάου, Βρουσάι.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Άργκους, Ρότσα (76' Βασιλούδης), Μπεχαράνο (66' Μπράβο), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας (81' Βακράκος), Ρόσα, Μάζουρεκ, Μύγας.
ΠΑΝΟ ΣΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»
Μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν καταιγιστικός στο ματς με τον Παναιτωλικό, ωστόσο οι οπαδοί του, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σήκωσαν τρία πανό εις βάρος των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Συγκεκριμένα, τα πανό που σηκώθηκαν στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έγραφαν: "Παίκτες ανάξιοι για τον Ολυμπιακό, λάθος που σας φέραμε εδώ", "Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" και "Παίκτες είστε για κλωτσιές, είστε εδώ για διακοπές".ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Ο Ατρόμητος μπορεί να ήταν μέτριος, αλλά κατάφερε να νικήσει στη Λιβαδειά τον τοπικό Λεβαδειακό, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με 1-0 και να συνεχίσει την πορεία του για τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 87ο λεπτό ο Φελίπε Μπρούνο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου (84' Ζαραδούκας), Σουμπίνιο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι, Νιάσε (90' Καθάριος), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (77' Καλτσάς), Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Κιβρακίδης (66' Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ουάρντα (90' Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66' Ντάουντα), Μάντσον, Μπρούνο.ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ
ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Νίκη με 2-1 σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης επί του Απόλλωνα, αν και βρέθηκε επτά λεπτά πριν τη λήξη να χάνει με 1-0 από την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Η ομάδα της Ριζούπολης προηγήθηκε στο 64' με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Τσουκαλά και όλα έδειχναν ότι οι Αρκάδες θα βρίσκονταν σε μειονεκτική θέση στη μάχη με την Ξάνθη για την ευρωπαϊκή έξοδο.
Όμως στο 83' ο Κώτσιρας κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργότερα (85') ο Καλτσάς να κάνει το 2-1 κατά του αδιάφορου στη βαθμολογική κατάταξη Απόλλωνα και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της ομάδας του για την κατάκτηση της 5ης θέσης.
Στο 79' οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν χωρίς άγχος είχαν δοκάρι με τον Ελμπάζ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης (71' Μανταντά), Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (65' Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46' Κυριακόπουλος), Μανιάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Στάθης, Ζησόπουλος, Κονέ, Χουάρες (89' Μενδρινός), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (30' Ελμπάζ), Σιατραβάνης (74' Ντεβεσα).«ΔΙΠΛΟ» Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ
Νικητής με 2-1 έφυγε από τα Περιβόλια ο Πανιώνιος απέναντι στον Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 62ο λεπτό με τον Ουντότζι αλλά, όπως συνέβη φέτος στα παιχνίδια τους, δεν κατόρθωσαν να το κρατήσουν. Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 75' με τον Σπιριντόνοβιτς και έφτασαν στο τρίποντο με το δεύτερο γκολ του Αυστριακού επιθετικού, στο 89'.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος (55' Πάτραλης), Μάλσα, Κασάλιτσα (90' Ντουαλά), Ουντόντζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον (49' Σινγκ), Καρυπίδης, Σαλάμ, Ενσικουλού.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (72' Γεσίλ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ουάσινγκτον (64' Μασούρας), Μακρύλλος (46' Οικονομίδης), Κόρμπος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.Η ΛΑΜΙΑ ΠΗΡΕ ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Η Λαμία θα είναι και του χρόνου στη Super League, καθώς νίκησε, στην έδρα της, τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πήρε τους (πολύτιμους) τρεις βαθμούς με τα γκολ των Πίτι (45') και Ομο (62'), ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων μείωσε στο 77ο λεπτό με τον Χαλκιαδάκη.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Πριντέτα (52' Ακόστα), Όμο, Μπουλούλης, Πίτι (89' Αντρόνικ), Τσούκαλος, Βάντερσον (65' Μπούτνικ).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς (66' Αποστολόπουλος), Χέλκβιστ (51' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (58' Μανθάτης), Λίλα, Σκόνδρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass