ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ «ΑΚΡΙΣΙΑ» ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ

Χειροκροτήματα για Ταϊγανίδη

Δημοσίευση: 29 Απρ 2018 16:45

Παρουσία του χρυσού Παραολυμπιονίκη της Αθήνας και του Πεκίνου, Χαράλαμπου Ταϊγανίδη και του Ομοσπονδιακού προπονητή Βαγγέλη Βούλτσου, έγινε χθες το απόγευμα στο Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας(τέρμα Κοζάνης), η τελετή έναρξης των αγώνων «Ακρίσια».

Ο Ταϊγανίδης με τον προπονητή του κ.Βούλτσο χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους αλλά και τους αθλητές, που συμμετέχουν στους κολυμβητικούς αγώνες, οι οποίοι ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται σήμερα.

Διοργανώνονται δε από τον Α.Ο. Λαρισαϊκός-Τιτάνες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής και ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Κωσταρόπουλος.

Παρόντες ήταν επίσης ο Τριαντάφυλλος Σουλιώτης, πρόεδρος της περιφερειακής κολύμβησης Θεσσαλίας και ο Σωτήρης Βούλγαρης, προϊστάμενος της Α'/βάθμιας Εκπαίδευσης, νομού Λάρισας.

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε σε όλους που συνέβαλαν για να έχει επιτυχία η διοργάνωση, ο πρόεδρος του Α.Ο. Λαρισαϊκός-Τιτάνες, Παύλος Νούσιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass