UEFA: Τέσσερα χρόνια ο αποκλεισμός της Ντιναμό Μόσχας

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2015 11:47

 

Εκτός Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου, αλλά και γενικότερα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έθεσε η UEFA τη Ντιναμό Μόσχας. Όπως γνωστοποιήθηκε χθες από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, η τιμωρία του ρωσικού συλλόγου είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, και όχι μόνο για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς η ομάδα της Μόσχας παραβίασε τους κανονισμούς που αφορούν το «financial fair-play» (οικονομικοί κανόνες).

Η Ντιναμό, η οποία τερμάτισε τέταρτη στο ρωσικό πρωτάθλημα της περιόδου 2014-15, επρόκειτο να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τη θέση της θα πάρει η -πέμπτη της κατάταξης- Ρούμπιν Καζάν. Σημειώνεται ότι η Ντιναμό Μόσχας είχε τεθεί από τον Φεβρουάριο στο «μικροσκόπιο» της UEFA, η οποία είχε ανακοινώσει ότι ο ρωσικός σύλλογος εμφανίζει ζημίες επί τρεις διαδοχικές χρονιές. Η διοίκηση της Ντιναμό θα καταθέσει έφεση για την μείωση της τιμωρίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass