Ρωσία: «Αποζημιώνει και διώχνει σήμερα τον Καπέλο»

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2015 11:44

 

Η διαδρομή του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της Ρωσίας πλησιάζει στο τέλος της. Τις προσεχείς ώρες, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρωσίας, όπως έκανε γνωστό ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας Βιάτσεσλαβ Κολόσκοφ, ο διάδοχός του Νικίτα Σιμονιάκ, θα ανακοινώσει στον Ιταλό προπονητή την απόφαση για απόλυσή του. Αιτία η εντός έδρας ήττα (0-1) από την Αυστρία στα προκριματικά του EURO 2016.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, Αλίσεφ Ουσμάνοφ, είχε κάνει γνωστό από χθες ότι δάνεισε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του 300 εκατ. ρούβλια, σχεδόν 4,9 εκ ευρώ, που απαιτούνται για την αποζημίωση του Ιταλού τεχνικού.

«Ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 -είπε ο Ουσμάνοφ-αποφάσισα να προσφέρω χρηματοδοτική βοήθεια στην ομοσπονδία 300 εκατ. ρούβλια. Παραμονές του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στη χώρα μας, ο προπονητής είναι καθοριστικής σημασίας για την προσπάθεια της εθνικής μας».

Για την αντικατάστασή του Φάμπιο Καπέλο, φαβορί εμφανίζεται ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκ, που μαζί της από το 2009 έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass