Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (17:00)

Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες

• Επανέρχονται οι Χατζής, Αγρόδημος και Καρακατσάνης

Δημοσίευση: 27 Απρ 2018 22:00

Την ομάδα της Δόξας Δράμας θα αντιμετωπίσει μεθαύριο Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.


Οι «κυανόλευκοι» έχουν γνωρίσει τρεις διαδοχικές ήττες από Εργοτέλη, Παναχαϊκή, Άρη Θεσσαλονίκης και στόχος τους είναι η νίκη, καθώς θα ακολουθήσει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη είναι πως επιστρέφουν οι Χατζής, Αγρόδημος και Καρακατσάνης που δεν αγωνίσθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λόγω καρτών, ενώ μόνο ο Γαρυφαλλόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στις 10:30 το πρωί.

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΦΗ
Με ευρεία νίκη συνέχισε ο ΟΦΗ τις υποχρεώσεις του στη Football League, καθώς συνέτριψε 7-0 τον Παναιγιάλειο στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, στην αναμέτρηση με την οποία «έπεσε η αυλαία» της 28ης αγωνιστικής. Οι Κοέλιο (3’, 59’), Ντίνας (26’, 32’) και Μάνος (54’, 72’, 73’) σημείωσαν τα τέρματα, τα οποία επέτρεψαν στους Κρήτες να πάρουν τους τρεις βαθμούς και επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89’.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 28 αγώνες)
1. ΟΦΗ    68
2. Άρης    67
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. Παναχαϊκή    57
4. ΑΟΧ/Κισσαμικός    51
5. Δόξα Δράμας    47
6. Τρίκαλα    45
7. Απόλλων Πόντου    44
8. ΑΕ Καραϊσκάκης    43
9. Απόλλων Λάρισας    43
10. Σπάρτη    38
11. Εργοτέλης    36
12. Αναγέννηση Κ.    35
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13. Αιγινιακός    35
14. Πανσερραϊκός    28
15. Παναιγιάλειος    24
16. Καλλιθέα    22
17. Βέροια    -
18. Αχαρναϊκός    -
* Ο Αχαρναϊκός και η Βέροια έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΚΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ο Ιωάννης Κακριδής της Ένωσης Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29/4 και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής της Football League, έχουν ως εξής:

• ΣΑΒΒΑΤΟ (28/4)
*Καλλιθέα – Σπάρτη (17:00 ΕΡΤ3): Φώτης, Πριόνας (Εύβοιας), Πασπάτης (Σάμου), 4ος Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής), παρ. Ανδρέας Λαγός (Αχαΐας)

• ΚΥΡΙΑΚΗ (29/4)
*Αιγινιακός – Αναγέννηση Κ. (17:00 ΕΡΤ3): Φωτιάδης (Καστοριάς), Μηναδάκης (Κιλκίς), Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας), 4ος Τζουμαλάκης (Σερρών), παρ.Ιωάννης Τζίκας (Μακεδονίας)
*Απόλλων Πόντου – ΟΦΗ (17:00): Βρέσκας (Πιερίας), Τζιώτζιος (Θράκης), Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος Σιδηρόπουλος (Έβρου), παρ.Χρήστος Ιωαννίδης (Σερρών)
*Τρίκαλα – Πανσερραϊκός (17:00): Βουρνέλης (Μακεδονίας), Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας), 4ος Καρατέρπος (Κοζάνης), παρ.Συμεών Σπύρου (Καστοριάς)
*Απόλλων Λ.– Δόξα Δράμας (17:00 WEB ΕΡΤ): Ιωάννης Κακριδής (Πειραιά), Γεώργιος Κεσίσογλου (Πέλλας), Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος Σταύρος Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής), παρ. Ιωάννης Καλύβας (Ευρυτανίας)
*Καραϊσκάκης– Άρης (17:00): Μανούχος (Αργολίδας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας), 4ος Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ. Διονύσιος Γιαννόπουλος (Ηλείας)
*Εργοτέλης – Βέροια 3-0 α.α.
*Παναχαϊκή – Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

• ΔΕΥΤΕΡΑ (30/4)
*ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναιγιάλειος (17:00): Βισκαδούρος, Τρουλινός, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), 4ος Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ.Πέτρος Κόνιαρης (Αν.Αττικής),

 

ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΝΕΟΙ
Με την ομάδα του Αιγινιακού θα αγωνιστούν αύριο και ώρα 13:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης οι Νέοι του Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Football League.
Οι «μικροί» του Κώστα Τσώτσου θέλουν να προσθέσουν μια ακόμη νίκη στο ενεργετικό τους.
Διαιτητές θα είναι οι Στέφανος-Βάϊος Καλαντζής, Παναγιώτης Σακκάς, Αλέξανδρος Αναστασίου(Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Τζιόλας(Λάρισας).
*Εξάλλου αύριο και στον αγώνα νέων Τρίκαλα-Καραϊσκάκης που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο γήπεδο Αγίου Οικουμενίου Τρικάλων, διαιτητές θα είναι οι Χρήστος Αγγελούλης, Γρηγόρης Δεδικούσης, Δημήτρης Παραφέστας(Λάρισας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αλέξανδρος Κόκκαλης(ΕΠΣ Τρικάλων).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass