ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (19.00)

Δεν πτοούν τα προβλήματα την ΑΕΛ

*Ο Κώστας Θεοδωρακόπουλος έως το 2020 στους «βυσσινί»

Δημοσίευση: 26 Απρ 2018 22:04

Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League, τα προβλήματα στην ΑΕΛ είναι ουκ ολίγα και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου αναζητά λύσεις.

Όπως λοιπόν στα Γιάννενα έτσι και στην Ξάνθη, οι «βυσσινί» είναι υποχρεωμένοι να παίξουν με πολλές απουσίες και να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μόρας, Ζίζιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, όπως και οι τραυματίες Χούμπτσεφ και Γουάλας.

Αμφίβολος είναι και ο Ρέντζας που δεν προπονήθηκε, ενώ και ο Ξενοδόχωφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Γιοβάνοβιτς, Ντέλετιτς καθώς είναι κουρασμένοι και κρίθηκε αναγκαίο να μην ακολουθήσουν κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Το ευχάριστο είναι πως μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα οι Ναζλίδης, Μπόζοβιτς, Λεοζίνιο και Μιλοσάβλιεβιτς, με τον τελευταίο να μην έχει δικαίωμα να αγωνισθεί στην Ξάνθη, λόγω τιμωρίας.

Κατά τα άλλα, στο πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης δόθηκε βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και στην τακτική όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 10:30 το πρωί.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Παίκτης της ΑΕΛ μέχρι το 2020 θα είναι ο γκολκίπερ Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είχε συμβόλαιο που έληγε το καλοκαίρι του 2018 και συμφώνησε με την ομάδα για την επέκταση της συνεργασίας.

Ο 28χρονος λαρισαίος τερματοφύλακας που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη, επέστρεψε στη Λάρισα τον Ιανουάριο του 2017. Πέρυσι κατέγραψε 9 συμμετοχές, ενώ φέτος έχει συμπληρώσει τις 5, πίσω από τον Μλάντεν Μπόζοβιτς που έχει πάρει τα περισσότερα παιχνίδια.

Την περασμένη Κυριακή στα Γιάννενα ο Κώστας Θεοδωρόπουλος αγωνίσθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος (είχε 4 συμμετοχές στο Κύπελλο) με την φανέλα της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει τα όνειρά του με τη φανέλα της αγαπημένης μας ΑΕΛ!».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass