ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

Νέα ήττα για τον Απόλλωνα

*Υποχώρησε στην 9η θέση της βαθμολογίας

Δημοσίευση: 26 Απρ 2018 22:02

Χωρίς να ικανοποιήσει ο Απόλλωνας και μακριά από τον καλό του εαυτό, έχασε χθες στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 3-0.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής για τη Football League και ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα, μετά το 3-1 στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη και το 0-1 στη Φιλιππούπολη από την Παναχαϊκή.

Η λαρισινή ομάδα που αγωνίστηκε με απουσίες υποχώρησε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πρέπει να αντιδράσει στη συνέχεια, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα, με τη Δόξα Δράμας.

Δύο γκολ για τον Άρη πέτυχε ο Διαμαντόπουλος (22′, 72′) και ένα ο Πλατέλλας (52′), παίκτες που αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας τους όταν αντικαταστάθηκαν.

Στο παιχνίδι, ένα σουτ του Λίταινα στο 6΄δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ Καντιμοίρη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 10′ ο Διαμαντόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Φιρινίδη, ο οποίος με το πόδι αποσόβησε μια δύσκολη στιγμή για την εστία του.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 22′. Ο Πασάς πρόλαβε την προβολή του Ανδρέου και έκανε την παράλληλη σέντρα στην περιοχή, ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε αφύλαχτος και από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 1-0.

Στο 26′ μία ενέργεια και σουτ του Λίταινα έξω από την περιοχή πέρασε ψηλά, πάνω από το δοκάρι.

Το δοκάρι σημάδεψε στο 40′ η εξαιρετική ενέργεια και το σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή, ενώ στο 45′ το σουτ του Διαμαντόπουλου έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄

ο Πλατέλλας βρήκε χώρο εκτός περιοχής, έστρωσε την μπάλα στο αριστερό, δοκίμασε το σουτ και έκανε το 2-0.

Όμως και στο 58′ ο ίδιος παίκτης δοκίμασε το σουτ, όμως η προσπάθειά του ήταν άστοχη.

Στο 65′ μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Ιβανίδης δοκίμασε από μακριά να κάνει το σουτ όμως ο Καντιμοίρης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 68′ ο Μπαργκάν βρήκε εντός περιοχής και δεξιά τον Ντούνη, αυτός προσποιήθηκε και σούταρε όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 72′.

Ο Μπαργκάν από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Διαμαντόπουλος με εναέριο γυριστό σουτ, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του.

Και στο 87΄ο Απόλλωνας είχε μια καλή στιγμή για να πετύχει το γκολ, όταν ο Τσιλούλης βρήκε τον Κωτσιαρίδη που είχε ευκαιρία για σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ωστόσο καθυστέρησε με την άμυνα του Άρη να απομακρύνει τελικά την μπάλα.

Το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και ο Αρης πέτυχε μια πολύτιμη νίκη στη μάχη της ανόδου που δίνει.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) και συνεργάτες του οι Ζιγκερίδης (Κιλκίς) και Καρμίρης (Λέσβου).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπούρμπος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46′ Μπαργκάν), Πλατέλλας (73′ Κάσσος), Ντούνης, Διαμαντόπουλος (77′ Μπαστακός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Ιβανίδης, Μαυριάς (78′ Κωτσιαρίδης), Λίταινας, Κανούλας (61′ Καμπέρης), Σουλίδης (68′ Κακάμης), Τσιλούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass