ΚΑΙ Ο ΣΤ. ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένα ακόμα παιδί του ΓΣΛ στον… νέο ΓΣΛ

*«Είναι τιμή σε όσους έρθουν σ’ αυτήν την ιστορική ομάδα» δήλωσε ο Λαρισαίος γκαρντ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2015 8:20

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο χορός της επιστροφής στον… νέο Γυμναστικό μια γενιάς παικτών που γαλουχήθηκαν στον ΓΣΛ καλά κρατεί. Μετά τον Γιάννη Παπαχρήστου τη σκυτάλη πήρε χθες ο Στέργιος Τσιαμπαλής που δήλωσε «παρών» στην προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού συλλόγου της Λάρισας και υπέγραψε για τη νέα χρονιά. Ο 31χρονος Λαρισαίος γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Γυμναστικού σε ηλικία 10 χρονών, συνέχισε στον Κεραυνό, επέστρεψε το 2001 στον Γυμναστικό τη χρονιά που ήρθε στους «πράσινους» και ο Γιάννης Παπαχρήστου, ακολούθησε η θητεία του σε Ιωνικό και Περιστέρι, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια βρίσκεται στην ομάδα του Φοίνικα.

Ο ίδιος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φορέσει εκ νέου την φανέλα του Γυμναστικού (στις 29 Ιουνίου αναμένονται οι αρχαιρεσίες και η μετονομασία του Φοίνικα συλλόγου σε ΓΣΛ) και δήλωσε:

«Με χαρά ανανέωσα τη συνεργασία μου και θα συμβάλω κι εγώ στην προσπάθεια αναγέννησης του ΓΣΛ. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα κι όταν επιχειρείται ένα νέο ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό να είσαι από τα πρώτα ονόματα, γιατί δίνεις το παράδειγμα και θα δείχνεις το δρόμο στα νέα παιδιά.

Είμαι χαρούμενος γιατί θα ξαναβρώ παίκτες όπως τον Γιάννη Παπαχρήστου με τον οποίο είχαμε πάει στον ΓΣΛ το 2001.

Σίγουρα από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει στο λαρισινό μπάσκετ. Είχαμε πάρα πολλά παιδιά που πάλευαν για να διακριθούν αλλά ορισμένοι προσπάθησαν να επιβουλευτούν κάποια πράγματα και το όλο σκηνικό χάλασε. Η πόλη αυτή θα έπρεπε να είχε πάντα ομάδα στην Α1 Εθνική, ούτε καν στην Α2.

Όλοι οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα ξέρουν τι σημαίνει ΓΣΛ και θα είναι τιμή για όποιον έρθει. Η πορεία μας θα είναι κοινή στην προσπάθεια που γίνεται με τους παλιούς αλλά και με τα νέα παιδιά. Δεν χρειάζεται πίεση και άγχος. Αν είμαστε σοβαροί, έχουμε φρεσκάδα και δουλέψουμε πραγματικά, θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου θα πάμε πολύ καλά και θα πετύχουμε τον στόχο μας» κατέληξε ο Στέργιος Τσιαμπαλής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass