ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Δύσκολη έξοδος για τον Ερμή

• Την ίδια ώρα η ΑΕΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον 2ο της βαθμολογίας Χολαργό

Δημοσίευση: 21 Απρ 2018 15:24

Ένα ακόμα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον δίνει σήμερα ο Ερμής Αγιάς στην προσπάθειά του να κρατηθεί έξω από τη ζώνη των πλέι άουτ και να εξασφαλίσει άμεσα την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου δοκιμάζεται στη Λευκάδα (17:00) με αντίπαλο την τοπική Δόξα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.
Δύσκολη αποστολή για τους «κυανόλευκους» καθώς οι γηπεδούχοι διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι οφ και θέλουν εξίσου το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ερμής Αγιάς προέρχεται από ένα σερί τριών θετικών αποτελεσμάτων και θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία, ωστόσο κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ανησυχούν τον τεχνικό Στέφανο Πέρκο. Συγκεκριμένα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του φυσικού ηγέτη της ομάδας και εκ των κορυφαίων της φετινής περιόδου Νέστορα Κόμματου, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε ο Βασίλης Παπαδόπουλος.
«Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αν εκμεταλλευτούμε την πολύ καλή ψυχολογία που έχει η ομάδα από τις τρεις τελευταίες διαδοχικές νίκες. Εάν βγάλουμε στο παρκέ αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας» σχολίασε ο γενικός αρχηγός των «κυανολεύκων» Άρης Αργυρούλης.
Η αποστολή του Ερμή βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Λευκάδα, ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνει χαλαρή προπόνηση.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Καλλές, Νταλός, Τριανταφύλλου, Λόλας, Χαλκιάς, Τσούμας, Βρεττάς, Σταυροθόδωρος και Μιλόγιεβιτς.

 

ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ Η ΑΕΛ
Η ΑΕΛ παρά το γεγονός ότι δεν έχει πλέον κανένα βαθμολογικό κίνητρο, συνεχίζει να «παλεύει» όλα τα ματς, αγωνιζόμενη για την ιστορία του συλλόγου και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Αυτό θα κάνουν οι παίκτες του Χρήστου Χασανίδη και στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Χολαργό (17:00).
Τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται για τον τεχνικό Χρήστο Χασανίδη που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκογκίδη και Κατσαρέ. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχούλης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Γκιουλέκας, Ναούμης, Σαριμπαλίδης, Χανέλι και Φιλιππόπουλος.
Εν τω μεταξύ με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΑΕΛ από το μονομολές δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ, για τα επεισόδια στο τέλος του αγώνα της 4ης Απριλίου με τον Εθνικό στο κλειστό της Νεάπολης.

 

ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το Περιστέρι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Α2 ανδρών με τη νίκη επί του Ηρακλή και οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη αγωνίζονται στην Καστοριά, με στόχο να φτάσουν στη γραμμή του «φίνις» με 29 νίκες σε 30 αγωνιστικές.
Στο Ιβανώφειο ο 3ος της βαθμολογίας Ηρακλής υποδέχεται το Μαρούσι, που θα τα δώσει όλα στις 3 τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να αποφύγει τα πλέι άουτ. Ο Ηρακλής γνωρίζει πως η 2η θέση που οδηγεί στην Α1 θα κριθεί στα πλέι οφ, κόντρα στον Χολαργό, με τους Θεσσαλονικείς να μετρούν δύο νίκες στην κανονική περίοδο (σ.σ. οι νίκες και οι ήττες μεταφέρονται στα πλέι οφ). Τέλος τον Αμύντα αντιμετωπίζει στην Αθήνα ο Απόλλωνας Πατρών, που αναζητά να «κλειδώσει» την 4η θέση.
Το σημερινό πρόγραμμα (17:00) έχει ως εξής:
Χολαργός-ΑΕΛ
Ηρακλής-Μαρούσι
Δόξα Λευκ.-Ερμής Αγιάς
Εθνικός-Καρδίτσα
Ψυχικό-Παπάγου
Αμύντας-Απόλλων Π.
Δούκας-Αρκαδικός
Καστοριά-Περιστέρι (16.00)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι    53
–ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ-
- - - - - - - - - - - - - - - -
Χολαργός    49
Ηρακλής    47
Απόλλων Πατρών    45
Καστοριά    43
- - - - - - - - - - - - - - - -
Δόξα Λευκάδας    42
Αμύντας    41
Εθνικός    41
Ερμής Αγιάς*    39
Ψυχικό    39
- - - - - - - - - - - - - - - -
Παπάγου 38
Καρδίτσα 38
Μαρούσι 37
Αρκαδικός 34
- - - - - - - - - - - - - - - -
Δούκας    31
ΑΕΛ    30
* Έχει ένα μηδενισμό.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass