ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ:

«Δεν νομίζω να ξαναβρεθώ ποτέ τόσο κοντά σε έναν τελικό»

Δημοσίευση: 19 Απρ 2018 15:20

Γεμάτος πικρία από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός της ΑΕΛ από τον τελικό του κυπέλλου, ο Βαγγέλης Μόρας τόνισε ότι έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο σε έναν τελικό με τους «βυσσινί», που είναι η ομάδα την οποία υποστηρίζει από παιδί.


Όπως ανέφερε «ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, έχω πολλά στο μυαλό μου. Έναν χρόνο πριν ήμουν στην Ιταλία, επέστρεψα στην Ελλάδα και στο μυαλό μου πάντα ήταν να γυρίσω στην ΑΕΛ. Έφτασα κοντά στο να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα με την ομάδα της καρδιάς μου, αυτήν που υποστηρίζω από παιδί. Το να παίξω σε έναν τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ ήταν το όνειρό μου. Επί 94 λεπτά σκεφτόμουν ότι αυτό είναι, τελείωσε, αλλά έρχεται μια φάση στο τέλος και σου τα παίρνει όλα. Εμπειρία ζωής αυτή. Να βρούμε τα θετικά από μια τέτοια ήττα.
Αυτά τα ματς θέλουν ψυχή και καρδιά. Τα δίνεις όλα, ο ένας βοηθάει τον άλλον. Μερικές φορές όμως δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Συγχαρητήρια σε όλους. Παίξαμε με ψυχή έως το τελευταίο λεπτό. Τώρα κοιτάμε να μεγαλώσουμε ως ομάδα και να βρούμε τα θετικά, παρότι θα είναι ένα δύσκολο βράδυ για όλους. Δεν νομίζω να ξαναβρεθώ ποτέ τόσο κοντά σε έναν τελικό στην καριέρα μου, αλλά κοιτάμε μπροστά. Τώρα σκέφτομαι μόνο αυτή τη χαμένη ευκαιρία, θα συζητήσω με την οικογένειά μου και με τον πρόεδρο στο τέλος της σεζόν, θα τα βάλουμε κάτω και αν θέλει η ομάδα, θα συμφωνήσουμε να μείνω».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass