ΜΕ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

ΑΕΛ: «Τιμή-Δόξα»

* Συγγνώμη από Κούγια για το λάθος στο όνομα του Κούκλατζη

Δημοσίευση: 19 Απρ 2018 15:39

Με τα ονόματα του πιλότου που έχασε τη ζωή του από την πτώση του Μιράζ, Γιώργου Μπαλταδώρου και των δύο στρατιωτικών που κρατούνται από τους Τούρκους στην Αδριανούπολη, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη, στη φανέλα της αγωνίστηκε στον χθεσινό ημιτελικό η ΑΕΛ. Ακολουθούσε η φράση «Τιμή - Δόξα».


Οι «βυσσινί» έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον ήρωα πιλότο και τους δύο Έλληνες κρατούμενους στρατιωτικούς, όπως κατά το παρελθόν έχουν δείξει, με ανάλογα μηνύματα στη φανέλα, την ευαισθησία τους για το Μακεδονικό, «Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά», το προσφυγικό, «Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας» και τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής, «Μάνδρα, 23 νεκροί, ντροπή». Εν τω μεταξύ με αφορμή το λάθος στο όνομα του Κούκλατζη, που αναγράφηκε «Κούλατζης», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με προσωπική δήλωση ζήτησε συγγνώμη.
«Θέλω να ζητήσω προσωπική συγγνώμη από αυτό το ηρωικό λεβεντόπαιδο, τον Λοχία Κούκλατζη, γιατί οι άχρηστοι συνεργάτες μου και ο άχρηστος τυπογράφος στη Λάρισα έγραψαν λάθος το όνομα του στη φανέλα μας. Θέλω να δώσω μια υπόσχεση: Εγώ στην ΑΕΛ θα τα διορθώσω όλα, γιατί αυτό αξίζουν οι οπαδοί μας και η ιστορία μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass