ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Eχασε ευκαιρίες και ματς ο Απόλλωνας

*Προηγήθηκε στο 49΄ με τον Τσιλούλη αλλά έπειτα δέχθηκε τρία γκολ σε διάστημα 15΄

Δημοσίευση: 16 Απρ 2018 15:20

Την ήττα γνώρισε χθες ο Απόλλων Λάρισας στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη με 3-1, σε ένα ματς που άνοιξε το σκορ στο 49΄με τον Τσιλούλη, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς δέχθηκε τρία γκολ.

Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν και από το 74ο λεπτό της αναμέτρησης αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τσιλούλη.

Την πρώτη τους καλή στιγμή οι γηπεδούχοι είχαν στο 12′ όταν ο Σταματάκος σούταρε με τη μπάλα όμως να περνά άουτ.

Τρία λεπτά μετά στο 15 ‘ ο Κανούλας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Κατσιμήτρο με σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο γκολκίπερ του Εργοτέλη μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Ευκαιρία επίσης είχε και ο Καρακατσάνης στο 16΄, για να δώσει προβάδισμα στον Απόλλωνα.

Στη συνέχεια ήταν σειρά του Κάιπερς να απειλήσει. Αρχικά στο 18′ o Βέλγος επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από το γύρισμα του Έφορντ στην περιοχή αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό, ενώ στο 30′ σε νέο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε άουτ.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Τσιλούλης ήταν αυτός που στο 44′ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το σουτ και ο Κατσιμήτρος

απέκρουσε σωτήρια την μπάλα.

Ότι δεν κατάφερε στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιλούλης το πέτυχε στο ξεκίνημα του δεύτερου. Στο 49′ μετά από λάθος πάσα του Πάτα, ο παίκτης του Απόλλωνα πήρε την μπάλα κι αφού πέρασε και τον Κατσιμήτρο έκανε το 0-1.

Χαρά όμως που κράτησε για πολύ λίγο, καθώς στο 58′ ο Κάιπερς με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 61′ έδωσε την ασίστ με κεφαλιά στον Σταματάκο που με σουτ έκανε την ανατροπή για το 2-1

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους «κυανόλευκους», όταν στο 64′ ο Πάτας εξιλεώθηκε για το λάθος στο γκολ της ομάδας του και με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουρσέλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο Τσιλούλης στο 74′ είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Μπουρσέλη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, για το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού.

Στο 78′ σε κεφαλιά του Κάιπερς σταμάτησε η μπάλα στο δοκάρι του Φιρινίδη, ενώ στο 85′ στο σουτ του Μπρους μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τσαγκαράκης (Χανίων) που είχε συνεργάτες τους κ. Κοκμοτό (Ρεθύμνου) και Αναστασάκη (Χανίων).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Πάτας (75′ Μαζουλουψής), Μπάτζιος, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (70′ Βογιατζής), Έφορντ, Σταματάκος (83′ Μπρους), Κάιπερς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης (83′ Δημολιός), Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής (83′ Κακάμης), Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης (67′ Λίταινας).

*Επόμενο παιχνίδι για τον Απόλλωνα Λάρισας, είναι την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 16:00, κόντρα στην Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 27ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Football League.

Θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, φυσική έδρα της ομάδας και θα έχει γιορτινό χαρακτήρα το ματς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass