ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ(17:00)

Με αισιοδοξία στην Κρήτη ο Απόλλωνας

*Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός γκολκίπερ Θοδωρής Λαμπίρης *Σήμερα προπόνηση στο «Βαρδινογιάννειο» μετά από ενέργειες του Παύλου Αδάμου

Δημοσίευση: 14 Απρ 2018 16:32

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε χθες το πρωί ο Απόλλων Λάρισας την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο(17:00).

Οι «κυανόλευκοι» που ταξίδεψαν ακτοπλοϊκώς χθες τη νύκτα από το λιμάνι του Πειραιά, σήμερα στις 11 το πρωί θα προπονηθούν στο «Βαρδινογιάννειο» Αθλητικό κέντρο, ενώ θα διαμείνουν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Είναι αισιόδοξοι για την αυριανή αναμέτρηση, στην οποία οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς, στη μάχη της σωτηρίας που δίνουν. Ο τεχνικός του Απόλλωνα κ. Νίκος Θεοδοσιάδης επέλεξε και πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Άκης Σουλίδης (αναμένεται να επανέλθει στον αγώνα με την Παναχαϊκή), ο πορτιέρο Παναγιώτης Παϊτέρης που συμπλήρωσε κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως και ο Γιάννης Ανδρέου, που εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Έτσι ο κ. Θεοδοσιάδης συμπεριέλαβε στην αποστολή των «κυανόλευκων» τον νεαρό τερματοφύλακα Θοδωρή Λαμπίρη. Την 19άδα της λαρισινής ομάδας απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης, Λαμπίρης, Αγρόδημος, Ανδρέου Ε., Σουλιώτης, Δημολιός, Ιβανίδης, Λίταινας, Κανούλας, Καρακατσάνης, Κουρτεσιώτης, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρας, Κακάμης, Τσιλούλης, Χατζής, Συράκος και Saensanit.
- Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εκφράζει τις ευχαριστίες της στην ΠΑΕ ΟΦΗ και ειδικά στον συντοπίτη πρώην άσο της ομάδας και νυν τεχνικό διευθυντή του κρητικού συλλόγου κ. Παύλο Αδάμο για την παραχώρηση του αθλητικού τους κέντρου και για τις όποιες διευκολύνσεις παρέχει στην αποστολή.
Ο Αδάμος που ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια για τον άριστο χαρακτήρα του, δείχνει για μια ακόμη φορά πως δεν ξεχνά την ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και την Φιλιππούπολη, που ήταν το δεύτερο σπίτι του. Είναι πολύ τυχερή η ΠΑΕ ΟΦΗ που έχει ένα λαρισινό παιδί με ήθος στις τάξεις της.
ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΦΗ
Ένα από τα τελευταία «υψηλά εμπόδια» στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καλείται να ξεπεράσει αύριο ο ΟΦΗ, καθώς για την 26η αγωνιστική της Football League, θα φιλοξενηθεί στη Δράμα από την τοπική Δόξα, σ’ ένα ντέρμπι «απ’ τα παλιά» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σαφώς πιο εύκολο έργο, έχει ο Άρης υποδεχόμενος τον Παναιγιάλειο, ενώ το πλήρες πρόγραμμα, έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Πανσερραϊκός–ΑΟΧ Κισσαμικός (ΕΡΤ3)
17:00 Α.Ε.Καραϊσκάκης-Καλλιθέα
ΑΥΡΙΟ
17:00 Δόξα Δράμας–ΟΦΗ (ΕΡΤ3)
17:00 Σπάρτη–Αναγέννηση Κ. (WEB TV ΕΡΤ)
17:00 Αρης–Παναιγιάλειος
17:00 Παναχαϊκή–Απόλλων Πόντου
17:00 Εργοτέλης–Απόλλων Λ.
Αχαρναϊκός–Τρίκαλα 0-3 (α.α.)
Βέροια–Αιγινιακός 0-3 (α.α.)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 25 αγώνες)
1. ΟΦΗ    59-11    63
2. Άρης    43-11    60
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
3. Παναχαϊκή    32-15    50
4. Απόλλων Λ.    47-29    43
5.Δόξα Δράμας    33-18    43
6. ΑΟΧ/Κισσαμικός (24 αγ.)    39-24    43
7. Απόλλων Πόντου    34-18    42
8. ΑΕ Καραϊσκάκης    29-18    40
9. Τρίκαλα    19-16    39
10. Σπάρτη    23-25    32
11. Αναγέννηση Κ.     23-26    31
12. Πανσερραϊκός    33-37    28
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
13. Εργοτέλης    32-37    27
14. Αιγινιακός    24-43    26
15. Παναιγιάλειος    17-38    21
16. Καλλιθέα    16-31    16
17. Βέροια - - - - - -
18. Αχαρναϊκός - - - - - -
* Ο Αχαρναϊκός και η Βέροια έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
** Εκκρεμεί η απόφαση για την «τύχη» του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός-Βέροια.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Εν τω μεταξύ ο αγώνας με την Παναχαϊκή που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς ο Απόλλωνας επιστρέφει στη φυσική του έδρα στη Φιλιππούπολη, θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 16:00, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Εν τω μεταξύ, οι νέοι του Απόλλωνα θα αγωνισθούν αύριο Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών με τον Πανσερραϊκό, σε εξ’ αναβολής αγώνα της 13ης ημέρας του 2ου ομίλου.
Διαιτητές ορίστηκαν οι Διονύσιος Στόλης, Αχιλλέας Αναστασιάδης, Αλέξανδρος Αναγνωστίδης (Σερρών), ενώ παρατηρητής θα είναι ο Απόστολος Προδαφίκας (Μακεδονίας).
*Εξάλλου σήμερα και ώρα 14:00 στο γήπεδο Πύργου Τρικάλων, θα αναμετρηθούν η ομάδα νέων των Τρικάλων με την αντίστοιχη του Άρη Θεσσαλονίκης.
Διαιτητής θα είναι ο Βάϊος Τσιτσανούδης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Κωνσταντίνο Στάικο και Δημήτρη Κοτούμπα, όλοι από την Ενωση Λάρισας, ενώ παρατηρτηής ορίστηκε ο Παναγιώτης Γιάγκος(Τρικάλων).
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Η ΕΕΑ ανακοίνωσε ότι αναβλήθηκε η αίτηση του Απόλλωνα Λάρισας για ανάκληση της απόφασης περί καταπτώσεως της εγγυητικής.
Στις 29 Μαρτίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε ανακοινώσει ότι κατέπεσε η εγγυητική επιστολή του Απόλλωνα Λάρισας. Η θεσσαλική ΠΑΕ κατέθεσε αίτηση να ανακληθεί η απόφαση, ωστόσο αυτή αναβλήθηκε, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ.
Η ενημέρωση: «Αίτηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ για ανάκληση της από 29-03-2018 αποφάσεως της Επιτροπής περί καταπτώσεως της εγγυητικής της επιστολής. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 3-5-18».

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass