ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Στην αποστολή ο Σάντι Κριζμάν

Δημοσίευση: 14 Απρ 2018 22:04

Το καυτό τριήμερο για την ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο ξεκινάει αύριο με την πρώτη αναμέτρηση, αυτή για το πρωτάθλημα όπου στις 15.00 αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League στο Ael Fc Arena.


Με νίκη η λαρισινή ομάδα τελειώνει την υπόθεση της παραμονής και μπορεί να στοχεύει και ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, με δεδομένο ότι έχει την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας την υποδεέστερη Λαμία.
Σίγουρα στο παιχνίδι αυτό θα έχουν άγχος οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου, όχι λόγω της παρουσίας των φιλάθλων αλλά επειδή θα πρέπει να πάρουν πάση θυσία τη νίκη και να στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ την Τετάρτη 19 Απριλίου.
Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο προπονητής της ομάδας είδε στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Ael Fc Arena πιο έτοιμο τον Σάντι Κριζμάν, τον οποίο θα συμπεριλάβει στην αποστολή που θα ανακοινώσει μετά τη σημερινή προπόνηση ενώ ακόμα ερωτηματικό παραμένει ο Φερνάντο Γουάλας που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Ο Κριζμάν δεν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και θα παίξει μόνο σε περίπτωση ανάγκης.
Σχετικά με την ενδεκάδα υπάρχουν δύο ερωτηματικά στην άμυνα. Το σύστημα θα είναι το γνωστό 3-5-2 με τον Μπόζοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους: Ζίζιτς, Μόρα και έναν εκ των Γκόλια ή Γιοβάνοβιτς (δεν αποκλείεται αν το παιχνίδι εξελιχθεί ομαλά να δούμε τον Γκόλια αμυντικό χαφ, θέση που προορίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ αντί του τιμωρημένου Φατιόν). Στα πλάγια θα αγωνισθούν ο Μασούρας με τον Μλαντένοβιτς ή τον Χούμπτσεφ, αμυντικό χαφ ο Φατιόν και πιο μπροστά ο Μιλοσάβλιεβιτς με τον Αγκάνοβιτς. Στην επίθεση το δίδυμο θα είναι ο Ντέλετιτς με τον Ναζλίδη. Στην ΑΕΛ ποντάρουν και στην ενίσχυση του κόσμου που θα έχει διπλό ρόλο, ο πρώτος είναι να βοηθήσει την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης και ο δεύτερος να εμψυχώσει τους παίκτες για τον επαναληπτικό ημιτελικό.
ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΙΑ–ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.
Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο αναμένεται να βρεθεί η ΑΕΚ, καθώς στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για τη Super League, φιλοξενείται από τον ουραγό και «καταδικασμένο» Πλατανιά και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, που θα τη διατηρήσει επικεφαλής με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Πανιώνιο θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη 2η θέση της κατάταξης κι εκτός απροόπτου θα τα καταφέρει, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ολυμπιακό που είναι τρίτος στην κατάταξη και αναμένεται να επικρατήσει της Κέρκυρας που «παλεύει» για την παραμονή στην κατηγορία. Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διεκδίκηση της 5ης θέσης που οδηγεί στο Europa League. Η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύσκολη αποστολή στη Βοιωτία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Οσον αφορά, τέλος, στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού, η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον νικητή της αναμέτρησης να αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα, ενώ υπό προϋποθέσεις, μία ενδεχόμενη ισοπαλία «εξυπηρετεί» τόσο τους «νεοφώτιστους» όσο και την «ελαφρά ταξιαρχία». Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Λαμία-Απόλλων Σμύρνης
17:15 Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
ΑΥΡΙΟ
15:00 ΑΕΛ-Παναιτωλικός
17:15 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
19:30 Πλατανιάς-ΑΕΚ
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Ολυμπιακός-Κέρκυρα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΚ    60
2. ΠΑΟΚ    52
3. Ολυμπιακός    51
4. Ατρόμητος    47
5. Ξάνθη    36
. Αστέρας Τρίπολης    36
7. Πανιώνιος    34
8. Παναιτωλικός    32
9. Λεβαδειακός     31
10. ΠΑΣ Γιάννινα    30
11. Παναθηναϊκός    29
12. ΑΕΛ    26
13. Απόλλων Σμύρνης    25
. Λαμία    25
15. Κέρκυρα    21
16. Πλατανιάς    10
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, ενώ του αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί λόγω οφειλών στον Βέμερ.
** Από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ο «δικέφαλος του βορρά» έχει εφεσιβάλλει την απόφαση.

Η Super League συμπαραστέκεται στην οικογένεια Μπαλταδώρου

*Προσφέρει το ποσό των 100.000 ευρώ

Η Super League θα προχωρήσει σε μια συμβολική κίνηση στήριξης και συμπαράστασης προς τους οικείους του πρόωρα χαμένου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εκτελώντας τα καθήκοντά του. Ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος, απέστειλε επιστολή προς όλες τις ΠΑΕ του συνεταιρισμού, ζητώντας την έγκρισή τους για διάθεση ποσού 100.000 ευρώ στην οικογένεια του εκλιπόντος, ως ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης των υπηρεσιών του.

Σωτ. Κέλλας

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass