ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ

Η απόφαση για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2018 16:19

Λίγο πριν από τις 02:00 χθες τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι δύο ομάδες έλαβαν προθεσμία ως το μεσημέρι (14:00) της προσεχούς Δευτέρας (16/4) για κατάθεση υπομνημάτων, που σημαίνει ότι η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 18:00 προχθές ο απόγευμα της , όμως η διαδικασία άρχισε τελικώς μετά τις 21:00, μετά το αίτημα που είχε καταθέσει η Ένωση για εξαίρεση του προέδρου της Επιτροπής Δημήτρη Σκουτέρη.
Η εξέταση του αιτήματος διήρκεσε περισσότερη από μιάμιση ώρα, με τα μέλη της Επιτροπής να απορρίπτουν τελικώς τις αιτιάσεις της ΑΕΚ και τον κ. Σκουτέρη να προεδρεύει.
Η νομική υπεράσπιση της μακεδονικής ομάδας προσκόμισε βίντεο από τις κάμερες των αποδυτηρίων προκειμένου να στηρίξει τον ισχυρισμό πως ο διαιτητής Κομίνης είχε καλέσει τις ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το ντέρμπι.
Η πλευρά της ΑΕΚ αντέδρασε, υπογραμμίζοντας ότι δεν επιτρέπεται σε δεύτερο βαθμό να έρχονται στοιχεία που δεν προσκομίστηκαν στον πρώτο από αμέλεια του εγκαλούμενου.
Ο κ. Σκουτέρης ανέφερε για το θέμα του βίντεο ότι θα γίνει αξιολόγηση του υλικού προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αναγκαία η εξέτασή του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καλέσει εκ νέου τον διαιτητή Κομίνη, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να τον αναγκάσει να παραστεί ενώπιόν του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass