ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

20 χρόνια Ο.Α. Μπρίτζ Λάρισας

Δημοσίευση: 12 Απρ 2018 21:00

Είκοσι χρόνια ζωής συμπληρώνει στη Λάρισα ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπρίτζ Λάρισας και τα γιορτάζει με εκδήλωση που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 14 Απριλίου στις 18.00 στο κτίριο της ΔΕΥΑΛ.


Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας (Ο.Α.Μ.Λ.) ιδρύθηκε το 1998 προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φίλων του Αγωνιστικού Μπριτζ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Σήμερα πλήθος αθλητών του Μπριτζ ασχολούνται σε εβδομαδιαία βάση με το αγαπημένο τους άθλημα λαμβάνοντας μέρος σε τοπικά, πανελλήνια αλλά και παγκόσμια τουρνουά που πραγματοποιούνται στην αίθουσα που χρησιμοποιεί ο όμιλος, είτε σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα συνδυάζοντας το αγαπημένο μας χόμπι με την εμπειρία μιας «παρεΐστικης εκδρομής».
Ο Ο.Α.Μ.Λ. προκειμένου να διαδώσει το Μπριτζ, διοργανώνει μαθήματα μία φορά την εβδομάδα για 2 ώρες όπου διαπιστευμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας που είναι στο ίδιο επίπεδο με σας. Τα μαθήματα ξεκινούν κάθε Οκτώβριο.
Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και άθλημα. Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανένα αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά. Αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
18.00’ Έναρξη της εκδήλωσης από την Κατερίνα Αβρανά, πρόεδρο του Δ.Σ. του Ο.Α.Μ.Λ.
18.05’ «Τα οφέλη του μπριτζ», από την Αγγελική Νικολακοπούλου, ειδικό γραμματέα του Δ.Σ του Ο.Α.Μ.Λ.
18.10’ «Μπριτζ: Ένα πνευματικό άθλημα στα σχολεία», από την Ελένη Αναστασοπούλου, περιφερειακή διευθύντρια Α/μιας και Β/μιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.
18.15’ «Αναδρομή στα 20 χρόνια του Ο.Α.Μ.Λ.», από τον Γιώργο Δημητρακόπουλο, γενικό γραμματέα του Δ.Σ. του Ο.Α.Μ.Λ. και από τον Βασίλη Σκορδά, μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Μ.Λ., ΙΔΡΥΤΕΣ του Ο.Α.Μ.Λ.
18.25’ Βραβεύσεις
18.30’ Τέλος της εκδήλωσης – Έναρξη Επετειακού αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass