ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΚΝΛ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αντιπολεμικό τουρνουά ποδοσφαίρου

• Μέχρι τις 20 Απριλίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Δημοσίευση: 12 Απρ 2018 19:29

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εργατική πρωτομαγιά, διοργανώνει και τουρνουά ποδοσφαίρου ομάδων εργατικών σωματείων σε γήπεδα 5Χ5 αφιερωμένο στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.


Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνονται τα εξής: «Διοργανώνουμε τουρνουά ποδοσφαίρου σε μια περίοδο που Κυβέρνηση – Ε.Ε – ΔΝΤ επιβάλλουν νέα μέτρα για την ενίσχυση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων, για την καπιταλιστική ανάκαμψη και ταυτόχρονα περιπλέκουν τη χώρα πιο βαθιά στις κόντρες των μονοπωλιακών ομίλων, με στόχο την αναβάθμισή τους στην ευρύτερη περιοχή, αυξάνοντας έτσι τους κινδύνους εμπλοκής της χώρας μας σε αιματηρούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Και με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διοργανώνουμε, θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις αντεργατικές πολιτικές και στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στην απαίτηση των εκμεταλλευτών μας να χύσουμε και το αίμα μας για τα συμφέροντά τους. Εμείς αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας, για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και πολέμους.
Παράλληλα διεκδικούμε το δικαίωμα στη δωρεάν άθληση όλων των εργαζομένων, των ανέργων και των παιδιών τους, με γενναία κρατική χρηματοδότηση και όχι τα χρήματα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, που συγκεντρώνονται με την άγρια φοροληστεία, να δίνονται για το ΝΑΤΟ!
Το Δ.Σ. του ΕΚΝΛ καλεί τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους σπουδαστών από την κατάρτιση και τη μαθητεία, να δηλώσουν συμμετοχή της ομάδας τους, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας και στα τηλέφωνα 2410-250708 και 6972-871078, μέχρι την Παρασκευή 20 Απρίλη 2018».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass