ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους-Ρεάλ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2018 16:08

Ο περσινός τελικός και ο «αγγλικός εμφύλιος», είναι τα δύο ζευγάρια που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για τα προημιτελικά του Champions League.

Η κλήρωση έφερε ξανά αντιπάλους τη Γιουβέντους του Τζανλουίτζι Μπουφόν και του Πάουλο Ντιμπάλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο «εμφύλιος», ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με το τεράστιο ειδικό βάρος, θα επιχειρήσει να αφήσει εκτός νυμφώνος τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα, που ομολογουμένως εντυπωσιάζουν σε Αγγλία κι Ευρώπη.
Στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς σε θεωρητικό επίπεδο και δεδομένων όσων έχουν δείξει μέχρι σήμερα οι τέσσερις ομάδες, η Μπάγερν Μονάχου θα αποκλείσει τη Σεβίλη και η Μπαρτσελόνα τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά, που είναι ο μοναδικός Ελληνας εκπρόσωπος στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League:
• ΣΗΜΕΡΑ
Σεβίλη (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
• ΑΥΡΙΟ
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ρόμα (Ιταλία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν 10 και 11 Απριλίου. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη στις 13 Απριλίου και οι αγώνες 24/25.4 και 1/2.5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass