ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ «ΓΛΥΚΙΑ» ΗΤΤΑ

Πρωταθλήτριες οι γυναίκες του ΓΣΕ Ελασσόνας

• Δίνουν αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία

Δημοσίευση: 03 Απρ 2018 19:02

Την πιο «γλυκιά» ήττα της χρονιάς γνώρισαν οι γυναίκες του ΓΣΕ Ελασσόνας με 3-2 από την Αργώ Βόλου στον κλειστό της Πορταριάς.


H ομάδα της Ελασσόνας πήρε τον βαθμό που της χρειαζόταν και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας αλλά και το εισιτήριο για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Η χρονιά ήταν υπέροχη για τα κορίτσια της Ελασσόνας, είχαν σταθερό αγωνιστικό ρυθμό σε όλο το πρωτάθλημα, και στην τελευταία αγωνιστική ήθελαν ένα βαθμό με αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα της Αργούς Βόλου, κέρδισαν εύκολα τα δύο σετ και δόθηκε χρόνος συμμετοχής και στις υπόλοιπες αθλήτριες.
Είναι η 3η φορά που η ομάδα του Γυμναστικού αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στη Β’ εθνική της Περιφέρειας Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία εκεί όπου αγωνίζονταν για 5 αγωνιστικές χρονιές.
Το θετικό όμως είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της ομάδας αποτελείται από μικρές αθλήτριες - κορασίδες, νεάνιδες- «βγαλμένες» από την ακαδημία του συλλόγου, που εκτός από τη μεγάλη επιτυχία, της εισόδου στις καλύτερες οκτώ ομάδες της Ελλάδας στο πανελλήνιο νεανίδων, χάρισαν στο σύλλογο τον τίτλο στη Β’ εθνική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass