ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Γιασάρης

• Χρέη προπονητή θα εκτελεί ο Γιώργος Παππάς

Δημοσίευση: 02 Απρ 2018 16:41

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στον Ερμή Αγιάς μετά την ήττα από την Καστοριά, καθώς ο Γρηγόρης Γιασάρης που είχε τεράστια προσφορά στην ομάδα και την οδήγησε σε άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία, υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

Παραίτηση η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση και χρέη προπονητή θα εκτελεί ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιώργος Παππάς. Αναλυτικά η δήλωση Γιασάρη: «Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους της ομάδας ότι μετά από πολύ ώριμη σκέψη και με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της ομάδας θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της γιατί το αξίζει και δεν πρέπει να πάει χαμένη η προσπάθεια τόσων ετών με προεξέχοντα τον πρόεδρο Θοδωρή Ριζούλη που έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».
*Από την πλευρά του, ο Ερμής Αγιάς με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως η παραίτηση του Γρηγόρη Γιασάρη έγινε δεκτή. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Ερμή Αγιάς κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας Γρήγορη Γιασσάρη και τον ευχαριστεί για τη συνεργασία. Με τον Γιασάρη στο τιμόνι ο Ερμής πέτυχε τρεις ανόδους από το ερασιτεχνικό μέχρι την Α2 εθνική που αγωνίζεται σήμερα. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες σε ό,τι και αν κάνει στο μέλλον. Χρέη προπονητή θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του κυρίου Γιασάρη, Γιώργος Παππάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass