ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου

* Τέσσερις Λαρισαίοι κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Κ-15

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2018 16:28

Πραγματοποιείται μεθαύριο Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου στη Λαμία (αμφιθέατρο βιβλιοθήκης ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, ώρες 15:30-17:30) η 5η περιφερειακή συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την ΕΠΣΛ καλούνται να πάρουν μέρος στην εκδήλωση όσοι επιθυμούν από τους υπεύθυνους προπονητές των ακαδημιών των ερασιτεχνικών σωματείων που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα υποδομής, τους υπεύθυνους των γυναικείων σωματείων, αλλά και εκπροσώπους του ΣΠΠΛ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν από στελέχη της Ομοσπονδίας οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το στρατηγικό πλάνο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες, τους οποίους, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές «θεωρούμε συμπαίκτες στην προσπάθειά μας για αναβάθμιση του ποδοσφαίρου», να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο αντικείμενο της συνάντησης.

 Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής πυλώνες:

 Grassroots / Ακαδημίες / Άνοιγμα στην κοινωνία

Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου

Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων / Αναπτυξιακές Διοργανώσεις

Εκπαίδευση / Νέες τεχνολογίες

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΛ επισημαίνεται ότι «η Ένωση θα συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις και με εποικοδομητικές προτάσεις στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να οργανώσει σε στέρεες βάσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο προς όφελος των νέων ανθρώπων, της κοινωνίας στο σύνολό της και, φυσικά, της προοπτικής του λαοφιλέστερου αθλήματος».

Επίσης καλούνται οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2004, Τσιούπρος Βασίλειος, Ζησούλης Κυριάκος, Πετσούλας Ιωάννης (ΑΕΛ) και Παπαθανασίου Αλέξανδρος (Νίκη Μιχαήλ) να παρευρεθούν τη Μεγάλη Δευτέρα 2/4 και ώρα 11:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας για να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Εθνικής ομάδας Κ-15 Θεόδωρου Ελευθεριάδη στο πλαίσιο του προγράμματος YOUTH EDUCATION & DEVELOPMENT της Ε.Π.Ο. Η ώρα έναρξης της προπόνησης είναι στις 12:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass