ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2018 20:25

Μια μοναδική γιορτή ρυθμικής γυμναστικής και χορού απόλαυσαν πάνω από 2.000 φίλαθλοι που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης δίνοντας και φέτος δυναμικό «παρών» στο 3ο Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώθηκε από τον Γ.Σ Νίκη Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.


Σε μια πανδαισία ρυθμικής γυμναστικής και χορού αθλητικοί σύλλογοι και οργανισμοί, σχολές χορού, ομάδες ιδιωτικών σχολείων και σύλλογοι παιδιών με ειδικές ικανότητες από τη Λάρισα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Ελασσόνα, τον Δήμο Τεμπών και τον Δήμο Κιλελέρ παρουσίασαν σε μια εκδήλωση-γιορτή προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής, σύγχρονου χορού, μπαλέτου, μουσικοκινητικής και hip-hop κερδίζοντας εμπειρίες, αλλά και το χειροκρότημα του κοινού, ενώ υπέροχα βραβεία και δώρα μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην εξαιρετική διοργάνωση.
Σε σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος και προπονήτρια του Γ.Σ Νίκη Λάρισας Ναταλία Μπελιάεβα ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή και την αθρόα προσέλευση, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην προώθηση της ρυθμικής γυμναστικής μέσα από δράσεις όπως αυτή, που εξελίσσεται σε ένα θεσμό με πανελλήνια απήχηση που αναδεικνύει τόσο το άθλημα όσο και την ίδια την πόλη της Λάρισας.
Παίρνοντας τον λόγο ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Θ. Παιδής έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για τη μεγάλη επιτυχία του φεστιβάλ, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός στηρίζουν εμπράκτως το άθλημα και κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην ανάδειξη και προώθησή του. 

 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
Με την ολοκλήρωση του 5ου Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε με επιτυχία στη Σίνδο, το Α.Σ Αρμονία Δήμου Δέλτα, δεκαπέντε από τις αθλήτριες της «Νίκης» επέστρεψαν με πολλά μετάλλια και διακρίσεις. Όλες διαγωνίστηκαν εξαιρετικά ανάμεσα σε 400 αθλήτριες όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, διαφόρων εθνικοτήτων.
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:
• 1η Μέρα
Κατηγορία benjamins 2008 Level B
- Kαπλάνη Πέρσα, 3η στο στεφάνι, 4η στο σύνθετο.
Κατηγορία Kids 2009 Level B
- Παπαδημητρίου Ευαγγελία 2η στο σύνθετο, 1η στο Χ.Ο και 4η στη μπάλα
- Ζάχου Αφένδρα 4η στο Χ.Ο και 8η στην μπάλα
-Αφεντούλη Νεφέλη 5η στο στεφάνι
-Μακρή Χρυσούλα 8η στο στεφάνι
• 2η μερα
Κατηγορία Mini Children 2010
-Κασκαμπά Μυρτώ 2η στο Χ.Ο
-Καρκαντού Στέλλα 4η στο Χ.Ο
• 3η μέρα
Κατηγορία Pre-Juniors Level B
-Πλιάτσικα Πηνελόπη, 3η θέση στις κορίνες
Κατηγορία Juniors 2003,2004,2005- Seniors
-Kόκκοβα Βεατρίκη, 7η στην κορδέλα και 8η στις κορύνες
-Κωστοπούλου Δήμητρα 3η στην κορδελα.
Η διοίκηση συγχαίρει και τις αθλήτριες Κατσανούλη Ε., Κόκκαλη Α., Πορφυρίδου Ε., Δρώσου Α. και Στεργίου Φ. για την αξιόλογη εμφάνισή τους και την ενίσχυση της ομάδας.
Οι αθλήτριες είχαν την καθοδήγηση από τις προπονήτριες Πιτσίλκα Ευδοξία, Κανάκη Σοφία και Μάντζιου Ανθή που συνεχίζουν την προετοιμασία για όλες τις απαιτητικές διοργανώσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν τους επόμενους τρεις μήνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass