ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΜΕ 1-0

Φιλική νίκη της εθνικής

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2018 18:09

Καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Εθνική ομάδα νίκησε 1-0 την Αίγυπτο στο «Letzigrund Stadion» της Ζυρίχης, στη φιλική αναμέτρηση που κρίθηκε από το γκολ του Νίκου Καρέλη στο 30ό λεπτό.


Ο Μίχαελ Σκίμπε είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλούς νέους παίκτες και σχήματα, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ξεκινήσει το «μοντάρισμα» ενόψει των υποχρεώσεών του στο νεοσύστατο Nations League, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Στο 89’ ο Μπακάκης έδωσε τη θέση του στον Τοροσίδη, ο οποίος κατέγραψε την 96η διεθνή συμμετοχή στη «μεγάλη» Εθνική, ισοφαρίζοντας τον Στράτο Αποστολάκη.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σαν Φενταγί (Ελβετία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρέλης, Πέλκας, Μπακασέτας - Ελνενί
ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Γιαννιώτης (46’ Μπάρκας), Μπακάκης (89’ Τοροσίδης), Σταφυλίδης (71’ Λυκογιάννης), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης (74’ Κουρμπέλης), Τζιόλης, Δώνης (46’ Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (64’ Γιαννιώτας), Πέλκας, Καρέλης.
ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Αουάντ, Σαμίρ, Γκαμπρ, Ελμοχαμάντι, Γκαμπέρ, Ασούρ, Ελνενί, Μαγκντί, Σομπί, Ζακαρία, Μοσέν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ουάρντα, Ελ Σάιντ, Αχράφ, Σικαμπάλα, Ελνενί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass