ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ολύμπικ… μαγεία

*Δ. Βασιλόπουλος: «Τεράστια εμπειρία και ελπιδοφόρα μηνύματα»

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2015 9:36

Μάγεψαν οι «μικροί» της Ακαδημίας Ολύμπικ Λάρισας, σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Ελατοχώρι της Πιερίας, πριν από λίγες ημέρες.

Τα τρομερά… μωρά (γενν.2006) του Δημήτρη Βασιλόπουλου εντυπωσίασαν, παίζοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο, παρά το νεαρό της ηλικίας τους και έφτασαν στο τελικό, με αντίπαλο τους Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον ΠΑΟΚ!

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς στη διαδικασία των πέναλτι είχαν διπλή ευκαιρία να κατακτήσουν το τρόπαιο, αλλά δυο φορές η μπάλα βρήκε το δοκάρι και δεν τους επέτρεψε να πάρουν την πρωτιά.

«Ήταν μια τεράστια εμπειρία για τα παιδιά και τα μηνύματα ελπιδοφόρα», τόνισε ο κ.Βασιλόπουλος ένας εκ των υπευθύνων της ακαδημίας, που ήταν πολύ χαρούμενος γιατί μέσα από μεθοδική διδασκαλία εκμάθησης του ποδοσφαίρου, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα δείχνουν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται.

Στο τουρνουά συμμετείχαν και οι ακαδημίες Κούδα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιώτσα, Μίκρα F.C., ΠΑΟΔ, Olympians και Ολυμπιακού Βορείου Ελλάδος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από το Ελατοχώρι όπου βρέθηκαν και αρκετοί γονείς των παιδιών, η ακαδημία είχε θετική παρουσία στα γήπεδα των Τρικάλων και της Ελασσόνας.

Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς η ακαδημία Ολύμπικ αντιμετώπισε τα παιδικά τμήματα των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη, Σκόντα Ξάνθης, Πανθρακικού και γενικά μεγάλες-ιστορικές ομάδες από την Ελλάδα.

Ο Δ.Βασιλόπουλος χρησιμοποίησε στο Ελατοχώρι τους: Ντούσιο, Σούκο, Βασιλόπουλο, Κωστούλα, Φιλίππου, Τράμπα, Σταθάκο, Ευαγγελούλη, Κεντερλίδη, Αγριόδημο, Μπρισίμη, Γκολφινόπουλο, Εμμανουήλ.

*Η Ολύμπικ οργανώνει το 1ο summer camp που ξεκινάει στις 22 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας και το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα προπόνησης επιμελείται ο Νίκος Λιούπας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass