ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (20:00)

Την Ελβετία υποδέχεται η Εθνική

• Σκίμπε: «Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί»

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2018 15:39

Πενθήμερο γεμάτο ποδοσφαιρική δράση είναι αυτό που αρχίζει σήμερα, καθώς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, θα γίνουν δεκάδες φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων.

Σχεδόν 90 ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ στη Ρωσία, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από τις τέσσερις γωνιές της υφηλίου, δίνουν αγώνες προετοιμασίας και όπως είναι φυσικό, υπάρχει διακοπή στα εθνικά πρωταθλήματα.
Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται σήμερα (20:00- epsilontv) στο ΟΑΚΑ την Ελβετία, με τον Μίκαελ Σκίμπε να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες, απέναντι σε μία ομάδα που θα δώσει «το παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας. Την προσεχή Τρίτη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα αντιμετωπίσει στη Ζυρίχη (21:00) την Αίγυπτο του Αμρ Ουάρντα και του Μοχάμεντ Σαλάχ, που εντυπωσιάζει με τη Λίβερπουλ και αναμένεται να ηγηθεί των «Φαράω» στο παγκόσμιο κύπελλο.
*Σε δηλώσεις που έκανε για το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε, τόνισε τα εξής: «Θέλουμε να δούμε αν έχουμε καλή απόδοση και να δείξουμε ότι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, την Ελβετία, που θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πως μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν απουσίες, όπως ο Μαντάλος. Έχουμε όμως τον Καρέλη και τον Κουλούρη που είναι νέος, αλλά μπορεί να έχει καλή καριέρα. Συνεχίζουμε να βλέπουμε συνεχώς αγώνες και να ψάχνουμε παίκτες κυρίως στο μεσοεπιθετικό τομέα».
-Για το επίπεδο του ομίλου: «Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε όμιλο που είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Θεωρώ ότι έχουμε καλύτερους παίκτες και περιμένω την ανάλογη απόδοση ώστε να προκριθούμε και στη δεύτερη φάση και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.
-Για το αν ήθελε να πει κάποιες σκέψεις για την ενδεκάδα: «Όχι, δεν θα ήθελα. Πολλοί όμως από τους παίκτες θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Θα είναι ο Καρνέζης, ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος και φυσικά ο Μήτρογλου στην επίθεση».
-Για τη μεσοεπιθετική γραμμή: «Θα έχουμε το μυαλό μας στην επίθεση. Έχουμε τον Καρέλη και τον Κουλούρη. Θα δοκιμάσουμε τον Κουλούρη γιατί μετά θα ενσωματωθεί στην Κ-21 και μετά θα δοκιμάσω και τον Καρέλη. Θα επιμείνω στο σχήμα με τον έναν επιθετικό. Έχουμε καλούς πλάγιους όπως ο Δώνης και ο Πέλκας, οπότε θα μείνουμε στο σχήμα με τον έναν επιθετικό».
*Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αγώνες Ρωσία-Βραζιλία, Αργεντινή-Ιταλία, Ολλανδία-Αγγλία και Γερμανία-Ισπανία.Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:
18:00 Ρωσία-Βραζιλία
18:00 Κύπρος-Μαυροβούνιο
18:00 Φινλανδία-Π.Γ.Μ.Δ.
18:00 Αζερμπαϊτζάν-Λευκορωσία
19:00 Νορβηγία-Αυστραλία
19:30 Τουρκία-Ιρλανδία
20:00 Ελλάδα-Ελβετία(epsilontv)
20:00 Τυνησία-Ιράν
20:00 Ουγγαρία-Καζακστάν
20:30 Ουκρανία-Σαουδική Αραβία
21:30 Σερβία-Μαρόκο
21:45 Αργεντινή-Ιταλία
21:45 Γερμανία-Ισπανία
21:45 Ολλανδία-Αγγλία
21:45 Πορτογαλία-Αίγυπτος
21:45 Πολωνία-Νιγηρία
21:45 Σκωτία-Κόστα Ρίκα
21:45 Αυστρία-Σλοβενία
22:00 Γαλλία-Κολομβία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass