Ανακοίνωση της Δόξας Βλαχογιαννίου

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2018 18:00

Σχετικά με το ακυρωθέν γκολ της Δόξας Βλαχογιαννίου στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Δαμάσι με τον Δαμασιακό, η διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Το Δ.Σ. της Δόξας Βλαχογιαννίου προς αποκατάσταση των όσων ακούστηκαν και γράφηκαν σχετικά με τη διαιτησία στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Δαμασιακό την περασμένη Κυριακή έχει την υποχρέωση και ανακοινώνει ότι στη φάση του ακυρωθέντος γκολ στο 52’ την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο επόπτης κ. Αρχοντής. Όπως φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα, στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής κ. Γκάγκας ακυρώνει το γκολ μετά από λάθος υπόδειξη του επόπτη κ. Αρχοντή. Συνεπώς ο κ. Γκάγκας δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακύρωση του γκολ και το λάθος είναι αποκλειστικά του επόπτη κ. Αρχοντή. Είναι αρκετές οι φορές που δείξαμε ανοχή χωρίς να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε θέμα ή φασαρία σε υποδείξεις και αποφάσεις που διαμόρφωσαν αποτέλεσμα και έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις φέτος. Μήπως πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι ότι δεν πρέπει να ελπίζουμε σε τίποτα από εδώ και πέρα και κακώς ασχολούμαστε; Τουλάχιστον να μην τρέχουμε και ξοδευόμαστε τζάμπα και κάποιοι άλλοι να αμείβονται ή να κάνουν την πλάκα τους ή τα διάφορα παιχνίδια τους. Στο τέλος της χρονιάς θα μιλήσουμε με στοιχεία για όλες τις περιπτώσεις των παιχνιδιών που αδικηθήκαμε και διαμορφώθηκε αποτέλεσμα. Πάντως αυτό που ξέρουμε όλοι οι φίλαθλοι είναι ότι στα παιχνίδια που από κάποια λάθος απόφαση διαμορφώνεται αποτέλεσμα με βάση τη λογική υπάρχουν οι περιπτώσεις α) Ανθρώπινο λάθος, β) Δόλος, γ) Ανικανότητα. Εμείς τι πρέπει να πιστέψουμε βάσει λογικής για τις επαναλαμβανόμενες λάθος υποδείξεις - αποφάσεις που μας αδικούν και μας στερούν βαθμούς; Πείτε μας και πραγματικά θα δεχθούμε όποιο και να πιστεύετε ότι είναι. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η διαιτησία είναι λειτούργημα αλλά από ό,τι ξέρουμε δεν γίνεται αφιλοκερδώς αλλά προπληρώνεται πριν από την έναρξη των παιχνιδιών. Καλό το μεροκάματο κύριοι αλλά πρέπει και να το σεβόσαστε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass