Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΛ

Ετοιμη για την άνοδο

* Πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην 1η φάση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2018 15:20

Με τα δύο πόδια σχεδόν είναι η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ. στα play off της Α2 Εθνικής μετά τους αγώνες της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος που έγιναν στη Θεσσαλονίκη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.
Η ομάδα του Βασίλη Κουνδουράκη σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα επί αντιπάλων που θεωρητικά θα διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.


Τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. με όπλο την πολύ καλή άμυνα σε όλα τα παιχνίδια και παρά τις αντίξοες συνθήκες κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι την ομάδα του Πανιωνίου, που θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο με σκορ 11-5, με την ομάδα της Λάρισας να είναι μπροστά στο ημίχρονο με 7-1. Σκόραραν για τον Ν.Ο.Λ. οι Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη 3, Τζίμα 1, Φλώρου Μ. 2, Φλώρου Χρ. 1, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα 1.
Στο δεύτερο παιχνίδι με τον θεωρητικά πιο εύκολο αντίπαλο Ιωνικό Νικαίας η ομάδα της Λάρισας κέρδισε με σκορ 13-3, συναντώντας δυσκολία μόνο στις αρχές του τρίτου 8λέπτου όταν και η ομάδα της Νικαίας μείωσε σε 5-3, ωστόσο με ένα επί μέρους σερί 8-0 στη συνέχεια έφτασε στο τελικό 13-3. Σκόρερ ήταν οι Χασιώτη 2, Τζίμα 3, Φλώρου Μ. 2, Φλώρου Χρ. 3, Τσιγαρίδα 2, Μιγδάνη 1.
Στο τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο τη γηπεδούχο ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Ν.Ο.Λ. συνάντησε τη μεγαλύτερη δυσκολία, με τους διαιτητές να κρατάνε τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι σε κρίσιμα σημεία και το ημίχρονο να τελειώνει 6-6. Από εκεί και μετά φάνηκε η ποιότητα των κοριτσιών της Λάρισας και η δουλειά του προπονητή Βασίλη Κουνδουράκη με το παιχνίδι να τελειώνει 12-7. Τα γκολ πέτυχαν οι Τουλουμτζιδου 2, Χασιώτη 2, Τζίμα 3, Φλώρου Μ. 2, Τσιγαρίδα 2, Μιγδάνη 1.
Η επομένη φάση για την οριστικοποίηση της εισόδου στα play off θα γίνει τον Μάιο σε έδρα που θα ορίσει η ομοσπονδία.
Για την ομάδα του Ν.Ο.Λ. έπαιξαν οι παρακάτω αθλήτριες: Καζάνα Χρυσούλα (τερματοφύλακας) Κυροδήμου Κατερίνα, Τουλουμτζίδου Ιωάννα, Χασιώτη Βίκη, Τζίμα Μάγδα, Ιωακείμ Βάσω, Φλώρου Μαρίνα, Φλώρου Χριστίνα, Μπελέγρη Δέσποινα, Τσιγαρίδα Ασημένια, Πατούνα Αναστασία (αρχηγός), Μιγδάνη Χριστίνα, Σαμαρά Αντριάννα, Λαμπρονίκου Ραφαέλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass