ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ Α2 Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡ. ΓΙΑΣΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ:

«Κάθε ματς πλέον έχει τη δική του αξία»

• Χρ. Χασανίδης: «Προσπαθούμε να σώσουμε τη δική μας αξιοπρέπεια γιατί έχουμε πάρα πολλά προβλήματα»

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2018 22:27

Η ήττα από τον Παπάγου έφερε τον Ερμή Αγιάς οριακά στη ζώνη των πλέι άουτ της Α2 Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» που θέλουν να αποφύγουν την περιπέτεια των αγώνων μπαράζ και να εξασφαλίσουν απευθείας την παραμονή τους στην κατηγορία, καλούνται στη συνέχεια της διοργάνωσης να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό έδαφος και να έρθουν πιο κοντά στον στόχο τους. Απομένουν οκτώ αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου της Α2 Εθνικής, γεγονός που σημαίνει ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Η συνέχεια ωστόσο αναμένεται αρκετά δύσκολη καθώς όσο το πρωτάθλημα οδεύει προς την τελική ευθεία τα περιθώρια ολοένα στενεύουν.
Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ερμή, Γρηγόρη Γιασάρη, η ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παπάγου ήταν απόρροια της κακής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Όπως χαρακτηριστικά είπε «ήταν αδικαιολόγητη».
«Πραγματοποιήσαμε πολύ κακή εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι κι αυτό δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλαμε. Ήταν αδικαιολόγητη αυτή η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Η ουσία είναι ότι το ματς αυτό έχει ξεχαστεί και πλέον κοιτάζουμε μπροστά μας. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Π. και σ’ αυτό επικεντρώνουμε τα βλέμματά μας».
Ο Γρηγόρης Γιασάρης μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σε συνάρτηση με τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Ερμής.
«Βρισκόμαστε σ’ ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Πρέπει όσο ποτέ άλλοτε να είμαστε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι. Έχουμε την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη ψυχολογική στήριξη στους παίκτες μας, στους οποίους δείχνουμε απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί γνωρίζουμε την αξία τους. Για κάποια ατυχή αποτελέσματα η ευθύνη ανήκει σ’ εμένα και σε κανέναν άλλον.
Είμαι σίγουρος ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».
Τέλος, για το αν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια από δω και πέρα, ο τεχνικός του Ερμή επισήμανε:
«Η μία θέση της ανόδου έχει κριθεί. Από κει και πέρα γίνεται πολύ μεγάλη μάχη για το ποιες ομάδες θα μπουν στα πλέι οφ και ποιες θα αποφύγουν τα πλέι άουτ. Δεν υπάρχει πλέον εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος, εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι έχει την αξία του».

 

ΑΕΛ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Η ΑΕΛ δίνει έναν άνισο αγώνα αφού τα οικονομικά κυρίως προβλήματα δεν της επιτρέπουν να ανασάνει. Παρά την ήττα στην Καστοριά, οι «βυσσινί» κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων, λόγω της ανταγωνιστικής εικόνας που παρουσίασαν και απέδειξαν ότι η θέση στην οποία βρίσκονται δεν ανταποκρίνεται στη δυναμική αυτής της ομάδας. Πλέον η ΑΕΛ αγωνίζεται για την αξιοπρέπειά της όπως επισήμανε ο τεχνικός Χρήστος Χασανίδης:
«Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Το ταλέντο φαίνεται και από μικρούς και από μεγάλους κυρίως επιθετικά, στις επιλογές που έχουμε. Δυστυχώς όμως η ερασιτεχνική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει τους τελευταίους δύο μήνες φαίνεται από το ότι δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στην άμυνα, γι’ αυτό και πηγαίνουμε σε μεγάλα σκορ, γι’ αυτό και επιλέγουμε το ρίσκο να αφήνουμε κάποια σουτ. Συνεχίζουμε, δεν θέλουμε να τελειώσουμε με δύο νίκες τη σεζόν. Προσπαθούμε να σώσουμε τη δική μας αξιοπρέπεια γιατί έχουμε πάρα πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικά.
Το ότι από ένα σημείο και μετά η ομάδα έχει νεκρά διαστήματα και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι είναι θέμα προπόνησης. Η προπόνηση δεν μπορεί να γίνει με τον ίδιο ζήλο εφόσον υπάρχουν αυτού του είδους τα προβλήματα» σχολίασε ο τεχνικός των «βυσσινί».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass