Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Oλα για τον κόουτς...

• Κατάφερε να πάρει το... 101% από τον καθένα μας • Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι - Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια • Η Αναγέννηση έχει ιστορία, πέρασα ευχάριστα 1,5 χρόνο και εύχομαι να σωθεί

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2018 22:19

Μια ακόμη νίκη πέτυχε προχθές στο στάδιο Αλκαζάρ ο Απόλλωνας, ο οποίος επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Αναγέννησης Καρδίτσας, με σκορ 4-1.


Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν με την καλή αγωνιστική εικόνα που δείχνουν και τη σταθερότητα που παρουσιάζουν, κυρίως στους εντός έδρας αγώνες.
Ο Απόλλωνας δείχνει πάνω από όλα οικογένεια, έχει ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η σοβαρότητα του προπονητή Νίκου Θεοδοσιάδη, είναι ένα ακόμη συν για τον λαρισινό σύλλογο.
Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος πέτυχε δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και εξηγεί στην «Ε» γιατί έτρεξε και αφιέρωσε το πρώτο γκολ στον προπονητή του: «Ο κόουτς μάς είχε ζητήσει στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι να κερδίσουμε, για κάποιον δικό του λόγο. Μόλις πέτυχα το πρώτο γκολ, έτρεξα στον πάγκο και του το αφιέρωσα. Άλλωστε αξίζει να του δίνουμε όσο περισσότερες χαρές μπορούμε».
Ο Σωτήρης Τσιλούλης μάς έβγαλε την... ασίστ για την επόμενη ερώτηση που του θέσαμε.
• Ποιο είναι το μυστικό της εξαιρετικής αυτής πορείας;
- «Καταλυτικό ρόλο αναμφισβήτητα έπαιξε ο προπονητής μας, που ήρθε σε δύσκολο σημείο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Κατάφερε όμως μέσα από τη δουλειά να αλλάξει την ψυχολογία και όχι οι 11, αλλά οι 25 παίκτες παίζουν για τον προπονητή. Πήρε το 101% από τον καθένα μας. Πάνω από όλα κατόρθωσε να μας φτιάξει οικογένεια».
• Πίστευες από την αρχή πως ο Απόλλωνας μετά από 22 αγωνιστικές θα βρίσκεται στην 5η θέση;
- «Προσωπικά δεν είχα βάλει όριο, αν μπορέσουμε να είμαστε στην 4η, 5η ή 6η θέση.
Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε μια πολύ καλή πορεία, έβλεπα την ομάδα πώς λειτουργεί και πίστευα μέσα μου πως θα βρεθούμε ψηλά. Χρειάζεται πάντως να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να ελέγχουμε τον ενθουσιασμό μας».
• Στον Απόλλωνα παίζουν πολλοί Λαρισαίοι. Είδαμε άδειο το Αλκαζάρ. Πρέπει ο κόσμος να «αγκαλιάσει» την όλη προσπάθεια που γίνεται;
- «Σαφώς και πρέπει ο κόσμος της Λάρισας να βοηθήσει περισσότερο, διότι βλέπει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.
Το ότι παίζουν πολλοί παίκτες ντόπιοι, είναι η καλύτερη διαφήμιση για το λαρισινό ποδόσφαιρο. Μπορούν να βγούνε παίκτες, οι οποίοι να κάνουν καριέρα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Μαντζανά και στη διοίκηση, που πιστεύει σε αυτό το μοντέλο και είναι υπέρ των Λαρισαίων, των ταλαντούχων παικτών γενικότερα, που είναι στην ομάδα. Στον Απόλλωνα όλα τα παιδιά είμαστε ενωμένοι, είμαστε μια γροθιά».
• Μπορείτε να πάτε ακόμη καλύτερα, καθώς τώρα πλέον δεν υπάρχει άγχος για την παραμονή;
- «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι και δεν είναι υπερβολή, αυτό που υποστηρίζω. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, ώστε να προσδοκούμε σε καλύτερες εμφανίσεις, καλύτερα αποτελέσματα και σε μια καλύτερη πορεία. Όσο πιο ψηλά τερματίσουμε τόσο και πιο υπερήφανους θα κάνουμε τη διοίκηση, τον προπονητή μας, τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και τα δικά μας πρόσωπα. Ο Απόλλωνας δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη θέση».
* Στον επίλογο της συζήτησης ζητήσαμε από τον Σωτήρη Τσιλούλη να κάνει ένα σχόλιο για την πρώην ομάδα του, την Αναγέννηση Καρδίτσας. Να λοιπόν τι μας είπε:
- «Αγωνίσθηκα για 1,5 χρόνο στην ομάδα της Καρδίτσας, πέρασα πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά είμαι επαγγελματίας και τώρα με ενδιαφέρει το πώς θα βοηθήσω τον Απόλλωνα. Δεν θα μιλήσω για προηγούμενα χρόνια και θα αναφερθώ μόνο για το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου σε σχέση με αυτό, η Αναγέννηση παρουσιάστηκε αποδυναμωμένη. Από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος ήταν δυνατή στην έδρα της και εκτός έχανε μέρος της δύναμής της. Είναι μια ομάδα με νέα παιδιά, χρειάζεται υπομονή και στήριξη, ο καθένας κάνει κουμάντο στο σπίτι του και δεν είναι σωστό εμείς απ ‘έξω να ισχυριζόμαστε οτιδήποτε.
Είναι μια ομάδα με ιστορία και πιστεύω αλλά και της το εύχομαι παράλληλα να παραμείνει στην κατηγορία».

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
Ο πίνακας των σκόρερ μετά και τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής στη Football League, διαμορφώθηκε ως εξής:
16 γκολ: Μάνος (ΟΦΗ)
13 γκολ: Κάιπερς (Εργοτέλης)
10 γκολ: Μωραΐτης (Παναχαϊκή)
9 γκολ: Γκούρτσας (Πανσερραϊκός), Κουσκουνάς (4 με ΟΦΗ/5 με Δόξα Δράμας), Λουκίνας (Καραϊσκάκης)
7 γκολ: Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας (Άρης), Τσιλούλης (Απόλλων Λ.), Μπρίτο (Απόλλων Πόντου)
6 γκολ: Κάσες (Δόξα Δράμας), Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ), Ξύδας (ΑΟΧ/Κισσαμικός)
5 γκολ: Συμελίδης, Χασομέρης (Απόλλων Πόντου)
4 γκολ: Ρούνεϊ Βανεβάι (Βέροια), Τόμιτς (Τρίκαλα), Σαχινίδης (3 με Απόλλωνα Λ./1 με Τρίκαλα), Αποστολίδης (ΑΟΧ/Κισσαμικός), Χούσος, Μακρής (Καραϊσκάκης), Βουό (ΟΦΗ), Μαυριάς, Κανούλας (Απόλλων Λ.), Ντούνης (Άρης), Χαντί (3 με ΟΦΗ/1 με Άρη), Φωτάκης (Παναχαϊκή).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass