ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Εν αναμονή στην ΑΕΛ

• Την Παρασκευή πιθανότατα να διεξαχθεί νέο φιλικό παιχνίδι

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2018 22:17

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς θέλει να κρατήσει την ΑΕΛ ο νέος τεχνικός της Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος προσπαθεί σιγά-σιγά να περάσει στους παίκτες τη δική του φιλοσοφία.


Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει λοιπόν την ευκαιρία στον Αγιώτη προπονητή να δουλέψει πάρα πολύ στο τακτικό κομμάτι και να βελτιώσει ό,τι εκείνος κρίνει πως χρειάζεται η ομάδα, για να ανταποκριθεί πλήρως στις επίσημες υποχρεώσεις της που ακολουθούν.
Και βέβαια η μεγάλη πρόκληση είναι ο επαναληπτικός αγώνας του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, όπου η ΑΕΛ θα παίξει στο ΟΑΚΑ και καλείται να διαχειρισθεί το υπέρ της 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο AEL FC ARENA.
Παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18 ή 19 Απριλίου, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα γίνει επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Super League και ίσως υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας του ημιτελικού.
Πληροφορίες λοιπόν κάνουν λόγο πως πιθανόν να ξεκινήσει και πάλι την Κυριακή 1 Απριλίου το πρωτάθλημα, ενώ άλλες πως θα έχουμε και πάλι αγωνιστική δράση μετά το Πάσχα.

 

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ
Κατά τα άλλα, χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα θα επανέλθουν στις προπονήσεις στις 3.30 το απόγευμα, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Μετά το φιλικό παιχνίδι στη Λιβαδειά το περασμένο Σάββατο όπου η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, οι «βυσσινί» ενδέχεται να δώσουν ένα ακόμη δυνατό φιλικό με ομάδα της Super League.
Το αν θα γίνει και πού πιθανότατα να γνωρίζουμε σήμερα, μετά από επαφές που έγιναν με ομάδες της κατηγορίας και περιμένουν στην ΑΕΛ την οριστική απάντηση.
Όσον αφορά τώρα στους τραυματίες, Ρέντζα, Χούμπτσεφ και Περόνε αναμένεται πως σήμερα θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα και θα τεθούν στη διάθεση του Αντωνίου.
Αντίθετα, οι Λεοζίνιο, Γουάλας και Αγκάνοβιτς ακόμη δεν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.
Από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα απουσιάσουν ο Μασούρας που κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων και ο γκολκίπερ Μπόζοβιτς, ο οποίος είναι στην αποστολή της Εθνικής Μαυροβουνίου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass