ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Εκτός έδρας προσαρμογή

• Τι είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης στον Αλέξη Κούγια για το Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2018 21:33

Το πρώτο φιλικό έδωσε η ΑΕΛ προχθές με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά (2-2) κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου όπου το κυρίαρχο στοιχείο ήταν η αλλαγή τακτικής της ομάδας καθώς δείχνει ο Αγιώτης προπονητής θιασώτης του 3-5-2.


Ένα σύστημα που οι παίκτες θα προσπαθήσουν να το αφομοιώσουν και μάλιστα το πρώτο τέστ κρίθηκε ικανοποιητικό από τον προπονητή με βάση την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Στο μεταξύ λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ η ΑΕΛ κάνει ειδικό πρόγραμμα για τα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα δοθούν όλα εκτός έδρας με δεδομένο ότι η λαρισινή ομάδα στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θα έχει τρία παιχνίδια μακριά από τη Λάρισα και δύο εντός, ενώ υπάρχει και ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΚ που είναι άγνωστο σε ποια ημερομηνία θα διεξαχθεί(είχε ορισθεί για 18 Απριλίου).
Το επόμενο φιλικό θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή αλλά εκτός έδρας και αναζητείται αντίπαλος.
Χθες οι παίκτες έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίσθηκαν στη Λιβαδειά ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό ενώ αύριο επανέρχεται σε προπονητικούς ρυθμούς. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αγκάνοβιτς και Γουάλας.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΑΛΚΑΖΑΡ
Στο περιθώριο της συνάντησης των ΠΑΕ με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για τη διακοπή του πρωταθλήματος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ρώτησε τον υφυπουργό για την ανακατασκευή του Αλκαζάρ ώστε να γίνει η έδρα της ομάδας τη νεα αγωνιστική περίοδο.
Ο Γιώργος Βασιλειάδης απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο αναφέροντας ότι το κόστος της ανακατασκευής του θα ήταν πέντε εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα του υπουργείου.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass