ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ 4-1

Τεσ-σάρωσε ο Απόλλων Λάρισας

*Τα γκολ πέτυχαν Τσιλούλης 2 (19', 90' +3), Κανούλας (32'), Σουλίδης (44')/ Κορέλας (86') *Λιγοστοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2018 22:38

Ποιο ντέρμπι; Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ είδαν τον Απόλλωνα Λάρισας να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και να μετατρέπει το θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας σε υγιεινό περίπατο, κερδίζοντας άνετα με σκορ 4-1.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League, υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και οι «κυανόλευκοι» ουσιαστικά «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα.

Κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα με τους Τσιλούλη (19′), Κανούλα (32′) και Σουλίδη (44′) μείωσε στο 86′ ο Κορέλας, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 90' +3 ο Τσιλούλης.

Στο παιχνίδι η Αναγέννηση προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα, και στο 6′ ο Καρρίκι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με την μπάλα να φτάνει μέσα στην περιοχή εκεί όπου ο Σουντουρά πήρε την κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Παϊτέρη.

Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» απείλησαν στο 17′ για πρώτη φορά όταν Σουλίδης και Μαυριάς άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο τελευταίος βρήκε τον Τσιλούλη μέσα στην περιοχή, αλλά στο συρτό σουτ που δοκίμασε μπλόκαρε την μπάλα ο Γκέκας.

Όμως δύο λεπτά αργότερα στο 19', ο Σκούπρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζής πήρε την κεφαλιά στρώνοντας τη μπάλα με τη μία στον Τσιλούλη. Ο επιθετικός μέσος αφού βρήκε με ωραία προσποίηση το χώρο δεν δυσκολεύτηκε με συρτό σουτ να νικήσει τον Γκέκα πετυχαίνοντας το 1-0.

Στο 30'ο Άκης Σουλίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Γκέκας επιχείρησε την έξοδο, με τον τερματοφύλακα να στέλνει την μπάλα πάνω στον προωθημένο Ανδρέου που δοκίμασε το σουτ, με τον Γκέκα να διώχνει με δυσκολία την μπάλα.

Στο 32′ οι γηπεδούχοι έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη με τον Σάκη Κανούλα να πετυχαίνει ακόμα ένα τέρμα. Ο Κουρτεσιώτης εκμεταλλεύθηκε την κακή απομάκρυνση του Καρρίκι έκανε την παράλληλη σέντρα με στόχο το δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο επιθετικός του Απόλλωνα πετάχτηκε και με προβολή δεν δυσκολεύτηκε για το 2-0.

Λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, στο 44′, μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Άκης Σουλίδης έπαιξε το ένα-δύο με τον Μαυριά, ο πρώτος μπήκε στην περιοχή όπου απέναντι από τον Γκέκα δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να πετύχει το 3-0.

Με την ίδια διάθεση μπήκαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι και στο 47′ το σουτ του Τσιλούλη έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, ενώ στο 53′ του σουτ του Μαυριά από την κορυφή της περιοχής και αριστερά πέρασε δίπλα από την εστία του Γκέκα.

Στο 73′ ο Μαυριάς μετά από απομάκρυνση της μπάλας δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Γκέκα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 81′ είχαν μια καλή στιγμή σε σουτ Χαντζάρα έξω από την περιοχή και αριστερά, με την μπάλα να περνά άουτ δίπλα από την εστία του Παϊτέρη.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 86', η ΑΣΑ πέτυχε το γκολ της τιμής, όταν από δεξιά ο Καραγιάννης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο 17χρονος Κωνσταντίνος Κορέλας που είχε περάσει ένα λεπτό πιο πριν στον αγώνα με σουτ μείωσε σε 3-1.

Την τελευταία πινελιά στην όμορφη… ζωγραφιά που έφτιαξε στο Αλκαζάρ έβαλε ο Απόλλωνας στο 90'+3.

Ο Πλάτωνας Καρακατσάνης έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά εκεί όπου ο Τσιλούλης σε πρώτο χρόνο νικήθηκε από τον Γκέκα, όχι όμως και σε δεύτερο διαμορφώνοντας με προβολή το τελικό 4-1.

Αποτέλεσμα που είναι για πέρα δίκαιο, σύμφωνα με την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες, με τον Απόλλωνα να είναι ο κυρίαρχος της αναμέτρησης.

ΛΙΓΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Στο Αλκαζάρ βρέθηκαν δυστυχώς λιγοστοί φίλαθλοι και ενώ ο Απόλλωνας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη Football League. Η ομάδα αξίζει μεγαλύτερης συμπαράστασης, με το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και για το ότι έχει πολλούς Λαρισαίους παίκτες στο ρόστερ του.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Καλύτεροι του Απόλλωνα οι Τσιλούλης, Αγρόδημος, Μαυριάς, Σουλίδης και Χατζής, ενώ από την Αναγέννηση κανένας ποδοσφαιριστής δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής κ.Γκάμαρης (Αθηνών), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Νταλούκα (Τρικάλων), Θεοδώρου (Πιερίας), ενώ 4ος ήταν ο κ.Ζαραβινός (Αθηνών).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Ρουσσάκης (33'),Θεοδωράκης (90'+2 της Αναγέννησης).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (71′ Καρακατσάνης), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (85′ Ιβανίδης), Σουλίδης (65′ Λίταινας), Τσιλούλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας (46′ Μούτσιος), Μπιτέλης, Σουντουρά, Ρουσσάκης, Τζέκος, Χαντζάρας (85′ Κορέλας), Ντάγκρας (54′ Καραγιάννης).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass