Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-2 ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ

Στην κορυφή ο Οικονόμος, «σκόνταψε» ο Ηρακλής

*Σε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) υποχρεώθηκαν οι «κυανόλευκοι» από τον Κίσσαβο Συκουρίου *Μεγάλο «διπλό» για τον Δωτέα στο Αργυροπούλι (0-2) *Ισόπαλο το «El Clasico» της Φαλάνης (1-1) *Σε τροχιά πλέι οφ ο Αετός Αμυγδαλέας που πέρασε με 1-0 από τα Βούναινα

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2018 22:34

Με εντυπωσιακό τρόπο εξελίσσεται η μάχη της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά από 25 αγωνιστικές. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά το 3-2 επί της μαχητικής Λάρισας 2012 και σε συνάρτηση με την ισοπαλία 1-1 στο Ελευθεραί ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Κίσσαβο Συκουρίου.

Το «El Clasico» της Φαλάνης δεν ανέδειξε νικητή (1-1) ωστόσο ο Σμόλικας με τον βαθμό που πήρε διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε τροχιά πλέι οφ μπήκε ο Αετός Αμυγδαλέας που πέρασε με 1-0 από τα Βούναινα με γκολ στο 90', ενώ ο Δωτιέας Αγιάς πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε στο Αργυροπούλι της τοπικής Δόξας με 2-0.

Με γκολ στο τέλος ο ΠΟΕ έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Αστραπής (0-1) στη Ν. Πολιτεία, ενώ ο Δαμασιακός αν και με το φτωχό 1-0 πήρε τη νίκη απέναντι στη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Τέλος στη Γιάννουλη, Δήμητρα και Τύρναβος 2005 μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), με τους φιλοξενούμενους να διατηρούνται έξω από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Νίκη με την οποία επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επί της μαχητικής Λάρισας 2012 με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο τερματοφύλακας Νούσιας που όσες φορές χρειάστηκε κράτησε με τις επεμβάσεις του το προβάδισμα της ομάδας του στο σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 4' με τον Μιφτάρι και στο 7' με τον Χάμο τα τετ α τετ των οποίων εξουδετέρωσε ο Παπαϊωάννου.

Τελικά στο 20' έγινε το 1-0, όταν ο Ζηρδέλης έδωσε περίεργη τροχιά στην μπάλα η οποία ξεγέλασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 37' με εντυπωσιακή διπλή ενέργεια ο Νούσιας εξουδετέρωσε την ενέργεια του Ξέρα και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ζηρδέλης μετά από ενέργεια του Καραλούλη, διπλασίασε τα τέρματα του Οικονόμου (2-0).

Στο 44'οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι όταν ο Τσιάκος κέρδισε πέναλτι από τον Νάνο και ο Βασ. Φλώρος μείωσε σε 2-1.

Στο 46' πέναλτι κέρδισε πέναλτι ο Οικονόμος σε χέρι του Αντ. Φλώρου στο σουτ του Καραλούλη και ο Τόλιος έγραψε το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν πολύ καλή παρουσία κατάφεραν να μειώσουν στο 72' σε 3-2 με τον Ξέρα που εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας της αντίπαλης άμυνας και αφού πέρασε τον Νούσια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87' η Λάρισα 2012 έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία όταν ο Ξέρας βγήκε τετ α τετ αλλά ο Νούσιας κράτησε σε πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα το προβάδισμα της ομάδας του και μαζί τη νίκη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας, Κολιός (71' Σαπάκος), Κουμπούρας, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης (77' λ.τ. Δραχαλίβας), Ζηρδέλης, Τόλιος (91 Παπαγεωργίου), Γκαμέτας (65' Ντούφας).

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Παν. Κίτσιος (68' Σελήνης), Πρίφτης, Βασ. Φλώρος, Παντ. Φλώρος (59' Θ. Μανακούσιος), Αντ. Φλώρος, Δ. Κίτσιος, Μολάς, Ξέρας, Τσιάκος, Μπόντε.

«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δύο πολύτιμους βαθμούς μέσα στην έδρα του απώλεσε ο Ηρακλής Λάρισας ο οποίος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τον Κίσσαβο Συκουρίου. Ένα αποτέλεσμα το οποίο σε συνάρτηση με τη νίκη του Οικονόμου ανάγκασε τους «κυανόλευκους» να υποχωρήσουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έναν μόλις βαθμό πίσω από την ομάδα της Τσαριτσάνης.

Μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες των Αποστόλου και Ζαφειρίου, ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Γιαννακόπουλου στο 20ό λεπτό ύστερα από ενέργεια του Χριστίδη.

Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν στη συνέχεια να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και να διασφαλίσουν το σκορ χάνοντας ευκαιρίες, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι όσο παρέμενε το «ρευστό» 1-0 κυνήγησαν την ισοφάριση.

Έτσι στο 66' μετά από σέντρα του Πλιάγκα, ο Πετράκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά έγραψε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού το τετ α τετ του Γκιουρσάνη λίγο αργότερα δεν είχε θετική κατάληξη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μόσχος, Νάστας (85' Φορτομάρης), Χριστίδης (65' Γκιουρσάνης), Κοντοθανάσης, Πίρε (70' Φώτος), Ζαφειρίου, Αποστόλου.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Αγγέλης, Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας (85' Δίχρης), Αργύρης, Μάντζαρης, Πετράκης, Πλιάγκας (90' Καρβούνης).

ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΝΙΚΗΤΗ

ΤΟ «EL CLASICO» ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Βαθμούς και γκολ (1-1) μοιράστηκαν στο «El Clasico» της Φαλάνης Σμόλικας και Φαλανιακός. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 16' όταν ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι από τον Δολιάνη, το οποίο αξιοποίησε ο Παπαγεωργίου γράφοντας το 0-1.

Η απάντηση των τυπικά γηπεδούχων ήρθε στο 35' όταν μετά από φάουλ του Κολοβού, ο Τάχας με προβολή ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λιούσκας, Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Ταστεμερίδης, Βενέτης (80' Κόκκινος), Μπαλαμώτης (85' Τεκέδης), Τάχας (75' Ζιώγας), Κατσαρός (63' Τανάγιας), Κακαβίτσης.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας (69' Φατούρας), Βαρσάμης, Κολοβός, Σουλιώτης, Λυγούρας Β., Μπλέντι, Πανταζής Γ., Λεσάι (83' Λυγούρας Χρ.), Παπαγεωργίου (57' Δημητρέλης), Ιωαννίδης.

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Νίκη που τον έφερε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην οποία ισοβαθμεί με τη Δόξα Αργυροπουλίου πέτυχε στα Βούναινα επί της ομώνυμης ομάδας ο Αετός Αμυγδαλέας.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 90' ο Φούντας (είχε μπει στο παιχνίδι στο 65' και αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του), μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κυριακόπουλου.

Στη φάση αυτή υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για το ότι στη σέντρα η μπάλα πέρασε τη γραμμή του άουτ, ωστόσο ο διαιτητής αλλά και ο βοηθός του είχαν αντίθετη άποψη.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Ραπτόπουλος, Κατσιώτης, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ., Ξαφάρας, Χριστοδούλου, Νταναβάρας, Τσανάς (77' Σ. Χατζηλιάδης), Γκομοσίδης (73' Ηλ. Μερτζανίδης), Κ. Καζάνι (68' Φ. Μερτζανίδης).

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Παραφέστας, Ντιντής, Περδίκης, Ευαγγελούλης (25' λ.τ. Κυριακόπουλος, 90' λ.τ. Σάρα), Αμπατζίδης, Κορλός, Καρβούνης, Τιούτιος (65' Φούντας), Αντωνόπουλος (75' Γαρυφαλόπουλος), Κλούρας.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Δωτιέας Αγιάς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης μέσα στο Αργυροπούλι στην τοπική Δόξα κερδίζοντας δίκαια με 2-0. Στο 15' σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Ντακούλα που πλάσαρε σε τετ α τετ αλλά την τελευταία στιγμή, προ της γραμμής έδιωξαν οι αμυνόμενοι.

Στο 25' ο Τσατσαλίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο τερματοφύλακας Μπαχτσιβάνος απέκρουσε την μπάλα.

Τελικά στο 40' οι προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Μπουκουβάλα, πήραν σάρκα και οστά, όταν ο Μαλάκος έβγαλε τετ α τετ τον Τσατσαλίδη ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 0-1.

Στο 60' οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με το εντυπωσιακό απευθείας κόρνερ του Τσιρογιάννη, ενώ δύο χαμένα τετ α τετ είχαν οι Τσατσαλίδης και Μαλάκος.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Περήφανος, Κακαζούκης (83' Βουγιατζής), Μπαχτσιβάνος (70' Γκαραγκούνης), Καφφές, Σαΐτης, Ζάχος (78' Ματθαίου), Ραμάι, Ταρταμπούκας (87' Φορτούνας), Κόκκορας, Τσιάγκος.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος, Τσακάλι, Ντελής, Υφαντής, Ντακούλας, Τσιρογιάννης (75' Φλέγγας), Τσατσαλίδης (87' Γεωργοβίτσας), Χαλάτσης (80' Μπέτσιος), Μαλάκος (60' Ριζούλης).

ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Στο 90' ο ΠΟΕ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να φύγει νικητής από τη Ν. Πολιτεία (0-1) προσθέτοντας τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του.

Ανοιχτό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση και να φτάνουν πολύ κοντά στο γκολ στο 20' όταν ο Πουρνάρας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης ο Περτζιόνι που είχε περάσει σε ρόλο σέντερ φορ με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ματούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσιάνος, Σιάρκος, Μπέτσης (50' λ.τ. Σκόμπας), Πράπας, Καλτσάς, Τόπης (83' Μητσιούλης), Πουρνάρας (60' λ.τ. Αντωνόπουλος), Ασπετάκης (70' Φώτης).

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Σιαφαρίκας, Περτζιόνι, Ποτόσογλου, Παναγιώτου, Μπούνα, Γελαλής, Παπαχρήστου, Ματούλας, Ντούμος (46' Λαγός).

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στην επανάληψη κρίθηκε το παιχνίδι στο Δαμάσι, όπου ο τοπικός Δαμασιακός επικράτησε με το «φτωχό» 1-0 της Δόξας Βλαχογιαννίου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 71' ο Μπακαΐμης με φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βλιώρας απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μουσιάρης.

Στο 52' σημειώθηκε μία επίμαχη φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μπαντής πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι άνθρωποι της Δόξας διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ, ενώ ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Φακίτσας δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι «είναι κρίμα να μας αντιμετωπίζουν οι διαιτητές σύμφωνα με τη βαθμολογική μας θέση».

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζάς, Ντόκος (40' λ.τ. Μούτσιος), Ιωαννίδης, Οικονόμου, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Δούκας (88' Αγραφιώτης), Κ. Σουγλής (75' Μπακαΐμης), Λούτσος, Τσεκούρας (65' Μόκκας).

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Μάρκου, Μητρύλας, Καλογιάννης, Γκουρομπίνος (76' λ.τ. Μωυσίδης), Τασιούλης (70' Ιγγλέζος), Γεωργούλης (37' Αλεξίου), Μπαντής, Βίδρας (37' Πάτσης).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Σ' ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής, Δήμητρα Γιάννουλης και Τύρναβος 2005 αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Ένα αποτέλεσμα που περισσότερο βολεύει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι κρατήθηκαν έξω από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ.

Μέτριο σε γενικές γραμμές το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 21' όταν μετά από φάουλ του Γκαλγκανόπουλου από τα αριστερά, ο Κατσαμάγκας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 33' με τον Γανό, όμως ο Μαστοροδήμος με εντυπωσιακή ενέργεια εξουδετέρωσε το πολύ καλό σουτ του παίκτη του Τυρνάβου.

Με το 1-0 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τύρναβος ήταν πιο επιθετικός, πίεσε τον αντίπαλό του και κατάφερε σχετικά νωρίς να φτάσει στην ισοφάριση. Το 1-1 πέτυχε στο 51' ο Τζιόλας με κοντινό σουτ.

Στο 70' σημειώθηκε μία καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Καραλή, ενώ στο 72' ο Εμμανουήλ με κεφαλιά μετά από κόρνερ ανάγκασε τον Γραβάνη να διώξει με δυσκολία σε νέο κόρνερ.

Στο 84' και στο 90' οι Τσούτσας και Τζιόλας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλαν την μπάλα άουτ, ενώ στο 90'+3' ο Τζιόλας από καλή θέση επιχείρησε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Σέντζα και κατέληξε κόρνερ.

Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης (πολύ καλός) με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Καρακώστα (επίσης πολύ καλοί).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Γκαλγκανόπουλος (86' Πετράκης), Παπαγιαννούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (80' Κακαράντζας).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης, Μπάκος, Μαυροδήμος, Τζιόλας, Γκαντρής, Κλέσης, Γανός, Ντουνούδης (46' Τσούτσας), Καραλής (86' Ρ. Τσατσελάρι).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βούναινα – Αμυγδαλέα  0-1

Αστραπή Ν. Π. - ΠΟ Ελασσόνας   0-1

Δήμητρα Γιάνν. - Τύρναβος 2005               1-1

Σμόλικας – Φαλανιακός  1-1

Αργυροπούλι - Δωτιέας Αγιάς      0-2

Οικονόμος - Λάρισα 2012             3-2

Δαμασιακός – Βλαχογιάννι           1-0

Ηρακλής Λάρ. – Συκούριο             1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οικονόμος          51-20     53 (6)

Ηρακλής Λάρ.     41-17     52 (4)

Σμόλικας              31-15     42 (0)

Αμυγδαλέα         35-25     41 (0)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --

Αργυροπούλι     28-22     41

Π.Ο. Ελασσόνας               32-21     39

Δωτιέας Αγιάς    31-25     36

Δαμασιακός        26-24     35

Συκούριο             29-29     34

Λάρισα 2012       27-21     32

Τύρναβος 2005  27-31     28

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- -

Δήμητρα Γιάνν.  21-27     27 (4)

Φαλανιακός        28-31     25 (2)

Βούναινα            26-48     23 (2)

Βλαχογιάννι        16-44     18 (0)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστραπή Ν.Π.    16-65     5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/3, 16:00)

Βούναινα - Αστραπή Ν. Π.

Αμυγδαλέα - Δήμητρα Γιάνν.

ΠΟ Ελασσόνας – Σμόλικας

Τύρναβος 2005 – Αργυροπούλι

Φαλανιακός – Οικονόμος

Δωτιέας Αγιάς – Δαμασιακός

Λάρισα 2012 - Ηρακλής Λάρ.

Συκούριο – Βλαχογιάννι

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass