ΠΡΩΤΗ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΑ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ

Θετικό το χθεσινό τεστ για τον ΓΛ Φάρο

*Θ. Σκουρτόπουλος: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε μία ακόμη λύση ουσίας από την περιφέρεια»

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2018 22:06

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Άρη στο κλειστό της Νεάπολης (16:30).

Με στόχο να διατηρήσουν το αγωνιστικό τους επίπεδο, οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν χθες στο κλειστό της Νεάπολης, σε φιλικό παιχνίδι, την κατά μία κατηγορία μικρότερη Καρδίτσα του Λαρισαίου Γιάννη Τζήμα. Ήταν η πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Αμερικανού γκαρντ Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ με τη φανέλα του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου και αυτός ήταν ο βασικός λόγος για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού, ενώ παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, ως προς τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών, αλλά και να δοκιμασθούν σχήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Το θετικό είναι ότι παρά κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες. Μικρότερο χρόνο συμμετοχής είχαν οι Παπαμακάριος, Σάφτενααρ και Μαραγκός (γύρω στα 7 λεπτά) για προληπτικούς κυρίως λόγους, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν και διακινδυνέψουν τη συμμετοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ έπαιξε περί τα 17 λεπτά, προκειμένου να βρει ρυθμό με τη νέα του ομάδα, έβγαλε κάποια εύστοχα σουτ και η εικόνα του κρίθηκε ικανοποιητική.

Σε γενικές γραμμές ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος έμεινε ευχαριστημένος καθώς όπως επισήμανε στην «Ε» η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σε μία κρίσιμη αγωνιστικά περίοδο και παρά την κακή της λειτουργία για τρεις περίπου εβδομάδες. «Τις τελευταίες δέκα μέρες προπονούμαστε κανονικά και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πρασίνων».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε και στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του τον Άρη λέγοντας ότι είναι μία ομάδα «που τη χαρακτηρίζει η σκληρή άμυνα, αλλά δεν μας φοβίζει στην επίθεση γιατί δεν έχει τον μεγάλο σκόρερ. Παίζει με ομαδικό στιλ και στηρίζεται στην άμυνα. Επομένως εμείς θα κοιτάξουμε να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Πλέον έχουμε μία ακόμα λύση στα γκαρντ, τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ που θα μας βοηθήσει ουσιαστικά. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους βαθμούς. Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο» κατέληξε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

Εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων, με γενική είσοδο 10 ευρώ, για τον αγώνα με τον Άρη το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 16:30 στο κλειστό της Νεάπολης. Η προπώληση γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Μανωλάκη 9-11/ Γ' κτίριο, 1ος όροφος, ως εξής: Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 10:00-14:00 και 18:00-21:00 και το Σάββατο (την ημέρα του αγώνα) 10:00-14:00. Επίσης το Σάββατο τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά από τις 15:00.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 19ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών έχουν ως εξής:

Σάββατο

16:30, ΓΛ Φάρος-Άρης: Πηλοϊδης-Μάνος-Μπήτης (Τσιργούλας)

16:30, Λαύριο-Κόροιβος: Καρακατσούνης-Δεσλής-Τσαρούχα (Ορφανός)

16:30, Προμηθέας Π.-Τρίκαλα: Κορομηλάς-Παφίλης-Κατραχούρας (Πίγκας)

18:30, ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο: Πουρσανίδης Γ.-Πουρσανίδης Κ.-Παντελίδης (Παραλικίδης)

Κυριακή

17:00, Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρ.: Φούφης-Βαρδάλος-Δαρλαμήτσος (Παλάτος)

17.00, Πανιώνιος-ΑΕΚ: Αναστόπουλος Π. -Ψαριανός-Μαλαμάς (Βιδάλης)

ΤΟ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

Η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Άρης - ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη 21/3 στις 18:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά live από την ΕΡΤ1.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass