ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 5Χ5 ΤΗΝ 110 Π.Μ. ΜΕ ΣΚΟΡ 5-2

Προκρίθηκε στον τελικό η 111 Π.Μ.

* Τεσ-σάρωσε η 110 Π.Μ. στην Ανδραβίδα όπου νίκησε στην παράταση 4-1

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2015 10:54

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Πολύ καλό παιχνίδι και μέσα σε αθλητικά πλαίσια διεξήχθη χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του Sport club του Θοδωρή Βουτυρίτσα, όπου η ομάδα της 111 Π.Μ. επικράτησε της 110 Π.Μ., με σκορ 5-2.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος σάλας (5χ5) της Πολεμικής Αεροπορίας και οι νικητές πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης.

Η 110 Π.Μ. αν και προηγήθηκε με γκολ του Μίλτου Ταυλαρίδη, δεν τα κατάφερε, καθώς επηρέασε πάρα πολύ και η κούραση από το μακρινό ταξίδι στην Ανδραβίδα πριν από λίγες ημέρες, όπου αγωνίσθηκαν οι περισσότεροι παίκτες με την ομάδα του ποδοσφαίρου.

Το ημίχρονο έληξε με 1-2 υπέρ της 111 Π.Μ., χάρη σε δυο γκολ που σημείωσε ο ιδιαίτερα δραστήριο Κοντοβάς.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Κουτσούκη προσπάθησαν φιλότιμα, όμως οι φιλοξενούμενοι με ένα ακόμη γκολ του Κοντοβά και δυο των Αποστολίδη, Τζανετάκου, κέρδισαν 5-2.

Για την 110 Π.Μ. ο Λεωνίδας Κοιλούκος σημείωσε το δεύτερο γκολ.

Τον αγώνα διύηθηναν με επιτυχία οι κ.Παναγιώτης Μπαζακούλας, Στέλιος Φώτης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

110 Π.Μ. ( προπονητής Κώστας Κουτσούκης- αρχηγός αποστολής Αθανάσιος Σύρος): Τσιαούσης, Μανάκας, Εμμανουήλ, Λιάπης, Ταυλαρίδης, Γούτος, Τριανταφύλλου, Τσιαδήμος, Κοιλούκος, Κατσούλης, Κουτσοκέρας.

111 Π.Μ. ( Κώστας Αναστασίου): Μόσιος, Σταμουρδάνης, Σούδης, Αποστολίδης, Κοντοβάς Νικολάου, Τζανετάκος, Γούτσιος, Αναστασίου, Δανόπουλος.

* Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Αντισμήναρχος Παναγιώτης Φωτίου, Προϊστάμενος Φυσικής Κατάστασης και Αθλητισμού στο Γ.Ε.Α. και

συνεργάτης του η Σμηναγός Ανθούλα Μιλενάκη, παλιά Ολυμπιονίκης του Πόλο.

* Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Θεόδωρος Νάκας, που για 20 χρόνια υπήρξε προϊστάμενος του Γραφείου Αθλητισμού και Φυσικής Κατάστασης της 111 Π.Μ., πρώην διοικητής της ΜΕΕΠ, ο οποίος εδώ και 10 μήνες υπηρετεί στην Κύπρο ως Διευθυντής.

Ο Νάκας που κατάγεται από το Δαμάσι, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον συγχωριανό του Βαγγέλη Μάνο, που για πολλά χρόνια ήταν αξιωματικός αθλητισμού στην Αεροπορία, πρόσφερε πάρα πολλά και συνεχίζει να παρακολουθεί αγώνες, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Μαζί με τον πατέρα ήταν και ο υιός Ευάγγελος Νάκας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην αποκατάσταση μυοσκελετικών κακώσεων και παθήσεων. Έχει εξειδίκευση στον Βιοσυντονισμό και δραστηριοποιείται σε δικό του θεραπευτήριο στον Βόλο.

* Ως καλός οικοδεσπότης ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Θοδωρής Βουτυρίτσας είχε συζήτηση πριν τον αγώνα με τον κ.Φωτίου και έκανε τα πάντα για την διευκόλυνση των δυο ομάδων.

* Στην παρέα και ο Πυροσβέστης Αλέξανδρος Αλεξίου.

* Σε… αναμμένα κάρβουνα ήταν ο Μπάμπης Ευθυμιάδης που παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Τραυματίσθηκε στην Ανδραβίδα και ένιωθε σαν θηρίο στο κλουβί, αφού δεν μπορούσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η 110 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

Εν τω μεταξύ η ομάδα ποδοσφαίρου της 110 Π.Μ. μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, κέρδισε στην παράταση την 117 Π.Μ. με σκορ 4-1.

Το παιχνίδι που έγινε στην Ανδραβίδα είχε συναρπαστική εξέλιξη, καθώς η 110 Π.Μ. προηγήθηκε στο 44' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Θοδωρή Εμμανουήλ (το κέρδισε ο Αχιλλέας Μανάκας), για να ισοφαρίσει στο 75' με κεφαλιά ο Δουβάρας σε 1-1.

Στην παράταση η 110 Π.Μ. ήταν εκπληκτική και κατάφερε χάρη σε δυο γκολ του Ηλία Καραγιάννη (103' , 117' ) και ένα του Θοδωρή Εμμανουήλ (114' ) να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, επικρατώντας με 4-1.

Θα παίξει έτσι στον τελικό με την ομάδα της 350 ΠΚΒ, παιχνίδι που προγραμματίσθηκε να γίνει στις 30 Ιουνίου, πιθανότατα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Αρίστη ήταν η διαιτησία των κ. Παναγιώτη Μπαζακούλα, Στέλιου Φώτη, Νίκου Χατζηκαμαγιάννη.

110 Π.Μ. (Κώστας Κουτσούκης): Τσιαούσης, Γούτος, Τσίρκας, Λιάπης, Τριανταφύλλου, Εμμανουήλ, Καραγιάννης, Μανάκας (115' Ταυλαρίδης), Χατζής (75' Τσιαδήμος), Ευθυμιάδης (25' λ.τ. Κανιούρας), Κιός (107’ Χύτας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass