ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Run Greece αλλιώτικο από τ’ άλλα…

• Για πρώτη φορά ο αγώνας θα διεξαχθεί απόγευμα

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2018 18:40

Η σειρά των αγώνων Run Greece που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ ξεκινάει από τη Λάρισα 24 Μαρτίου με μια καινοτομία, καθώς για πρώτη φορά ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί απόγευμα που σημαίνει καλύτερες καιρικές συνθήκες αλλά και ευκαιρία για περισσότερες συμμετοχές αφού οι διοργανωτές έχουν ως στόχο να ξεπεράσουν τις 5.000 που θα αποτελέσει νέο ρεκόρ.


Παράλληλα στόχος είναι για μια ακόμα φορά να ενισχυθεί ένα ίδρυμα και αυτό είναι η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλίας
 Θα γίνουν τέσσερις αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 16.00 (10 χιλιόμετρα που θα είναι διπλός, καθώς θα διεξαχθεί ταυτόχρονα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε δημόσιο δρόμο), στις 17.30 (5 χιλιόμετρα) και 17.35 (αγώνας παίδων).
Συνδιοργανωτές είναι ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, η Ελληνική Αστυνομία, εθελοντικές ομάδες και η εταιρία τηλεπικοινωνιών Wind.
Χθες για τη διοργάνωση δόθηκε συνέντευξη Τύπου στην οποία παρόντες ήταν οι κ.κ.: Γρ. Παπαχαραλάμπους πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, Νίκος Λιούπας περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Κωσταρόπουλος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Ηλίας Καφφές πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Θανάσης Ράπτης ειδικός γραμματέας ΣΕΓΑΣ, Βαρυτιμίδης Χάρης Τεχνικός Διευθυντής Run Greece, Κυριάκος Ιωάννης γραμματέας ΣΥ.ΒΑ.Σ Λάρισας, Τσέργας Δρόσος πρόεδρος Συνδέσμου Κριτών Στίβου Αν. Θεσσαλίας, Γιώργος Τράντας Ταμίας Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλίας, Καφετζής Σεραφείμ διευθυντής Τροχαίας Λάρισας, Βόσσος Νίκος αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Τμήμα Λάρισας, Γιασλά Αικατερίνη Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Αρχοντής Βασίλης και Δαρούμης Δημήτρης ΕΟΔΥΑ, Βασιλική Αυγέρη διευθύντρια ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Νάσος Νάκας εκπρόσωπος WIND.
Στη συνέντευξη Τύπου οι ομιλητές τόνισαν:

 

Ηλίας Καφφές: «Οι αγώνες Run Greece έχουν σαν στόχο να ενεργοποιήσουν τους πολίτες μεταδίδοντας τα μηνύματα της ευγενούς άμιλλας, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, του ευ αγωνίζεσθαι κ.α. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ο νικητής σε αυτούς τους αγώνες όσο η συμμετοχή. Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία οι αγώνες αυτοί είναι μια ευκαιρία να βάλουμε τη διά βίου άθληση στη ζωή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας όχι μόνο για το Run Greece, αλλά για όλα τα πρωταθλήματα που κάνουμε στη Θεσσαλία. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αγώνες».

 

Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στήριξε τον θεσμό αυτό από την πρώτη στιγμή, θέλοντας να ενισχύσει τον μαζικό αθλητισμό. Κάθε χρόνο έχουμε ρεκόρ συμμετοχών και έτσι φέτος καλούμε όλους να έρθουν να τρέξουν. Στόχος της Περιφέρειας μέσα από τις δράσεις της σε όλους τους τομείς, είναι να φέρει τους πολίτες κοντά στις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού. Μέσα από εκδηλώσεις όπως αυτές έχει πολλά να κερδίσει και η τοπική αγορά. Συνεργαζόμαστε με τον ΣΕΓΑΣ, τον Δήμο Λαρισαίων, τους εθελοντές, τους βετεράνους αθλητές, τους μαραθωνοδρόμους, την Αστυνομία για να έχουμε καλούς αγώνες».

 

Γιώργος Κωσταρόπουλος: «Ο Δήμος Λαρισαίων καλωσορίζει τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ, στηρίζει τη διοργάνωση Run Greece γιατί θεωρεί ότι είναι ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη. Η συμμετοχή 4.800 ανθρώπων πέρσι δείχνει ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει στον δρόμο να τρέξει και έτσι πιστεύω θα έχουμε πάλι ρεκόρ συμμετοχών. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των εθελοντών για την επιτυχία των αγώνων και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Για πρώτη φορά δοκιμάζουμε οι αγώνες να γίνουν απόγευμα και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να τρέξει».

 

Θανάσης Ράπτης: «6η χρονιά Run Greece στη Λάρισα. Και φέτος περιμένουμε οι αγώνες να κάνουν ρεκόρ συμμετοχών καθώς οι εγγραφές εμφανίζουν σε σχέση με πέρσι ακόμα μεγαλύτερη αύξηση. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν και μια ευκαιρία προβολής της Περιφέρειας και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αγκαλιάσει τους αγώνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια, τον Δήμο, τους χορηγούς, αλλά και την Wind η οποία ενισχύει και εκείνη από την πλευρά της κοινωφελή ιδρύματα μέσω του αγώνα»

 

Νάσος Νάκας: «Η WIND έχει συνδέσει το όνομά της με το Run Greece. Ο αριθμός των συμμετοχών κάθε χρόνο αυξάνει και αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα για κοινωφελείς σκοπούς. Εμείς φέτος έχουμε επιλέξει να ενισχύσουμε την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλίας και καλούμε όλους να συμμετάσχουν για να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας».
 H διαδικασία online εγγραφών για τον αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr), αλλά και με υποβολή έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη 2, 3ος όροφος), ενώ από σήμερα και μέχρι τον αγώνα θα λειτουργήσουν και γραφεία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής τόσο στα γραφεία του Δήμου Λαρισαίων (Ίωνος Δραγούμη 1) όσο και στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Κουμουνδούρου και Παπαναστασίου) και ώρες 10:00 – 13:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass