Τζιμπούρ: «Έχω αφήσει μια δουλειά στη μέση...»

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2015 12:24

 

Στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αμέσως λεπτά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Ραφίκ Τζιμπούρ δήλωσε:

«Είναι ωραία που βρίσκομαι ξανά εδώ. Μιλούσα εδώ και καιρό για την επιστροφή μου. Σημερα είναι όλα καλά και είμαι υπερήφανος. Είναι αλήθεια ότι έχω αφήσει μια δουλειά στη μέση στην ΑΕΚ. Μιλούσα με τον πρόεδρο εδώ και δύο χρόνια και όλα πήγαν καλά. Στόχος ήταν να γυρίσω στην ομάδα, να δουλέψουμε όπως πρέπει ώστε να φέρουμε ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και να επιστρέψει στο Champions League. Φυσικά υπάρχει μπροστά μας το πρωτάθλημα, πάντα υπάρχει ένας τίτλος για να διεκδικήσουμε, γιατί αυτή είναι η φύση της ΑΕΚ και ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά θα το κάνουμε δικό μας. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους μας είναι ότι θα δώσω μάχη γι΄αυτούς και θα δουλεύω ώστε να δείχνω στο γήπεδο τις δυνατότητές μου», είπε ο Αλγερινός επιθετικός που επιστρέφει στην Ένωση μετά τον Δεκέμβριο του 2010.

Για την συνύπαρξή του με τον Τραϊανό Δέλλα, τόνισε: «Με τον Δέλλα ήμασταν συμπαίκτες και τώρα είναι υπέροχο που τον ξαναβρίσκω. Ήξερα ότι είναι πολύ έξυπνος. Το καταλαβαίνεις αν κοιτάξεις την καριέρα του. Ξέρει το ποδόσφαιρο που παίζω και νομίζω πως θα είναι εύκολη η επικοινωνία μας».

Οσο για το εξάωρο που πέρασε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, λίγο πριν "πέσουν" οι τελικές υπογραφές, τόνισε: «Ετσι είναι η ζωή κάποιες φορές. Πρέπει να συζητάς για κάποιες λεπτομέρειες και να προσπαθείς να βρεις την καλύτερη λύση. Εγώ προφανώς τη βρήκα. Αν δεν την είχα βρει, θα ήταν περίπλοκα τα πράγματα!»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass