ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Με Τροΐζι στον πάγκο η Κ-20 της ΑΕΛ

• Η Κ -17 θα παίξει αύριο με τον ΠΑΟΚ στα Δένδρα

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2018 16:47

Ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛ Κ-20 θα κάνει μεθαύριο Κυριακή (25/2, 11:00) ο Μαρτσέλο Τροΐζι, με τους «βυσσινί» να υποδέχονται στο στάδιο Αλκαζάρ την ομάδα του Πλατανιά, για την 23η αγωνιστική της Super League Κ-20.


Οι «βυσσινί» μετά την απομάκρυνση του Μίλτου Ζιάκα από τον πάγκο της ομάδας, είχαν στη θέση του προπονητή τον γυμναστή Χαράλαμπο Παναγούλη. Η ΑΕΛ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς μετά από 21 παιχνίδια, ενώ προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό με σκορ 2-0, παιχνίδι όπου οι «βυσσινί» προσπάθησαν φιλότιμα και είχαν γενικά μια καλή παρουσία.
Διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Νικόπουλος, βοηθοί του θα είναι οι Σταμάτιος Σφυρής, Κωνσταντίνος Αγγελακόπουλος (ΕΠΣ Θεσσαλίας) και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Κουρδής (ΕΠΣ Λάρισας).
*Αύριο η Κ-17 της ΑΕΛ, θα δώσει το δεύτερο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο δημοτικό γήπεδο των Δέντρων (13:00).
Οι παίκτες του Ζήση Ζιάγκα μετά την βαριά ήττα από την Ξάνθη στο Καλοχώρι(0-4), θέλουν να ρεφάρουν και θα επιδιώξουν όσο και αν είναι δύσκολο το παιχνίδι, να επανέλθουν στις επιτυχίες.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Γιώργο Στεφανή, Πέτρο Κανιούρα όλοι από την Ένωση Καρδίτσας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Κωστής, από την ΕΠΣΛάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass