Η ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ

Εξασφάλισε άδεια από την ΕΕΑ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2018 16:28

Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε άδεια από την ΕΕΑ. Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η κατάσταση ομαλοποιείται με στόχο την επίλυση όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας μετά από πολύμηνες και κοπιαστικές προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με αφορμή αυτή την είδηση βρισκόμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου, Τσάπα Ευάγγελο και ένα team νέων επενδυτών, οι οποίοι θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης και θα συντελέσουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί. Αυτά τα προβλήματα θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και η τεχνική ηγεσία και οι παίχτες θα συνεχίσουν χωρίς κανέναν προβληματισμό να αγωνίζονται για την επίτευξη του στόχου μας. Η ομάδα μας θα ενισχυθεί άμεσα και με την προσθήκη ενός ακόμη ξένου παίχτη.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίχτες, το προπονητικό team και τους υπόλοιπους εργαζόμενους και συνεργάτες της ομάδας για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα.

Όλοι ενωμένοι για το καλό της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass