ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Βραβεύσεις… fair - play στον Ο.Α.Λ.

• Eγιναν και απονομές του εσωτερικού τουρνουά τένις

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2018 15:39

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρισας. Πριν την κοπή έγιναν οι απονομές του καθιερωμένου εσωτερικού τουρνουά, όλων των κατηγοριών. Ο πρόεδρος Νίκος Ζαγάρας και το Δ. Σ. του ΟΑΛ έκαναν μια μικρή ανασκόπηση

για την προηγούμενη χρονιά και στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις. Στην κατηγορία κάτω των 45 ετών είχαμε πρωταθλητή για άλλη μια φορά τον Δημήτρη Σιόρμπα που κατέβαλε τον πρωτοεμφανιζόμενο και πολλά υποσχόμενο Άκη Μεσή. Στην κατηγορία άνω των 45 ετών ο Γιάννης Σωτήρης κατέλαβε την πρώτη θέση αφού νίκησε στον τελικό τον Χρήστο Γκόλτσιο. Στα διπλά πρώτοι νικητές αναδείχθηκαν οι Κώστας Μπουραζάνας και Βασίλης Μπέλτσιος, αφού υπερίσχυσαν των Αναστάση Μάτσακα και Γιάννη Σωτήρη. Εκτός από τις βραβεύσεις του τουρνουά έγιναν και βραβεύσεις που δείχνουν το πνεύμα σύμπνοιας και fair – play που καλλιεργείται χρόνια στον Ο.Α Λ. που όπως αναφέρθηκε από τον πρόεδρο είναι από τους πιο πλήρεις σύγχρονους ιδιωτικούς ομίλους τένις στην Ελλάδα. Βραβεύτηκαν ζευγάρια διπλών που για πολλά χρόνια παίρνουν μέρος στους αγώνες χωρίς προστριβές και πάντα με αγάπη για το τένις. Οι Τάκης Παπαχριστούδης Γιώργος Δεληδήμος, οι Κώστας Γουργουλιάνης και Χρήστος Τσακμάκης, οι Γιάννης Γιαννούλας και Χρήστος Γκόλτσιος ήταν τα τρία ζευγάρια που βραβεύτηκαν. Ο πρόεδρος στη συνέχεια έκοψε την πίτα ευχόμενος καλή αθλητική χρονιά με υγεία σε όλους. Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα κόσμημα, χορηγία από το κοσμηματοπωλείο, «Πετράδι», του μέλους του Ο Α Λάρισας Βασίλη Μακρυγιάννη βρήκε η κ. Μίλκα, σύζυγος του υπάλληλου του Ο. Α. Λάρισας. Το μέλος του Δ. Σ. Γιώργος Δεληδήμος, παρέθεσε πλούσιο γεύμα σε όλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass