ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (15:00)

Ορθιος και στην Αρτα

• Θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2018 15:00

Με στόχο να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και να πλησιάσει περισσότερο την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Football League, ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζεται σήμερα και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο Αγίων Αναργύρων, με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.


Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, τελευταία του πρώτου γύρου και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς υπάρχει και το γόητρο.
Πέρυσι ο Απόλλων Λάρισας για τη Γ’ Εθνική κέρδισε δύο φορές τον σημερινό αντίπαλό του, ενώ είχε αποκλεισθεί στο Κύπελλο (πέναλτι).
Ιδιαίτερο ματς και για τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη ο οποίος πέρυσι ήταν στον πάγκο της αρτινής ομάδας, την οποία γνωρίζει αρκετά καλά και θέλει να κερδίσει τη μεταξύ τους «μάχη».
Από αγωνιστικής πλευράς στους «κυανόλευκους» επανέρχεται ο Κώστας Σκούπρας που εξέτισε την ποινή του, ενώ αντίθετα δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες και εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.
Στην αποστολή που από χθες είναι στη Φιλιππιάδα και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Ηλιάνα», συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Παϊτέρης, Λαμπίρης, Κακάμης, Ανδρέου Β., Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Σκούπρας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης, Μαυριάς, Chanawit, Κανούλας, Ανδρέου Ι., Λουκάς.
Εκτός έμειναν και οι Φιρινίδης(αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Καμπέρης, Συράκος, Κωτσιαρίδης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την Ένωση Αχαΐας, ορίσθηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση Α.Ε.Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Αγίων Αναργύρων της Άρτας (15:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Βοηθοί του, θα είναι ο συντοπίτης του Σπήλιος Οικονόμου και ο Κερκυραίος Θεοχάρης Σκορδίλης, ενώ τέταρτος ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από τα Γρεβενά και παρατηρητής διαιτησίας, ο Διονύσης Γιαννόπουλος από τον σύνδεσμο Ηλείας.

 

 

ΕΙΝΑΙ 20ΧΡΟΝΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ
Ο Λαμπίρης στον Απόλλωνα

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα, Θοδωρή Λαμπίρη.
Ο 20χρονος γκολκίπερ μετέχει ήδη, από τις αρχές της εβδομάδος, στις προπονήσεις της ομάδος.
Γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 13/04/1997 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Μακεδονικό Κοζάνης, πριν πάει στην Κοζάνη (Γ’ Εθνική).
Κατόπιν για 2,5 χρόνια ανήκε στην Κ-20 του Παναθηναϊκού, εκεί «έχτισε» και έβαλε τις βάσεις για τη μεταγραφή του, στην ΠΑΕ Πλατανιάς, αποτελούσε την τριάδα των τερματοφυλάκων της κρητικής ομάδας στη Super League κατά την περσινή περίοδο (2016-17).
Στη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν ολοκληρώθηκε μεταγραφή στη Γερμανική Λίγκα, με αποτέλεσμα να υπογράψει τον Σεπτέμβριο, στον Αχαρναϊκό, όπου και αγωνίσθηκε στα παιχνίδια που έδωσε η αθηναϊκή ομάδα, πριν παραιτηθεί από το πρωτάθλημα της Football League.
«Ερχεται στη Λάρισα με τις καλύτερες συστάσεις, ενώ και στις προπονήσεις που πήρε μέρος, έδειξε στον τεχνικό κ. Νίκο Θεοδοσιάδη, τα προσόντα του, κάνοντάς τον, να ανάψει το «πράσινο» φως της απόκτησής του.
Στο χέρι του, είναι να αποδείξει την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουμε όλοι στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass